Connect with us

Constructorul băcăuan Umbrărescu emite facturi de peste 160 mil. lei pentru Autostrada A7 Buzău-Focșani

dorinel umbrarescu santier - Moldova Invest

Bacau

Constructorul băcăuan Umbrărescu emite facturi de peste 160 mil. lei pentru Autostrada A7 Buzău-Focșani

Umbrărescu a înaintat către CNAIR documente de plată în sumă de peste 32 de milioane de euro, reprezentând contravaloarea lucrărilor desfășurate pe traseul Autostrăzii A7 Buzău – Focșani

Compania UMB a remis CNAIR facturi a caror valoare depășește 160 de milioane de lei pentru serviciile prestate pe cele patru sectoare ale autostrăzii A7 Buzău-Focșani, porțiunea integrată în cunoscuta Autostradă a Moldovei.

Contractele de execuție (conform standardului FIDIC Roșu) pentru loturile 1 și 4, însumând o lungime de 15 kilometri, au fost semnate în toamna anului 2022, în timp ce cele pentru loturile intermediare, cu o lungime totală de 67 de kilometri, au fost semnate la începutul acestui an, cu termene de finalizare de 20, respectiv 26 de luni.

Conform informațiilor de pe economedia.ro, aceste documente de plată au fost înregistrate la CNAIR pe data de vineri, 4 august. Cea mai substanțială sumă, în valoare de 68 de milioane de lei, este asociată cu lucrările efectuate pe lotul 3 (Râmnicu Sărat-Mândrești Munteni), un tronson în lungime de 36 de kilometri, care a atins aproximativ 15% grad de realizare.

Lotul 4, cunoscut sub numele de ,,Cocoașa Focșani”, cu o lungime de 11 kilometri (Mândrești Munteni-Focșani Nord), având și el un grad de realizare de 15%, a generat o factură în sumă de 56 de milioane de lei. În ceea ce privește Lotul 2, în lungime de 31 de kilometri, între Vadu Pașii și Râmnicu Sărat, cu un grad de realizare de aproximativ 16%, valoarea facturii înregistrate este de 32 de milioane de lei.

În cele din urmă, ultima factură, în cuantum de 6,5 milioane de lei, se referă la lucrările efectuate pe Lotul 1 Buzău-Vadu Pașii, care are o lungime de 5 kilometri și un grad de realizare de aproximativ 20%.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Bacăul, in topul celor mai profitabile județe din țară. Care sunt companiile influente care sprijină economia județului


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

To Top