Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Mircea FECHET, deputat PNL BACĂU

mircea fechet - Moldova Invest

Bacau

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Mircea FECHET, deputat PNL BACĂU

O analiză Moldova Invest: “Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?“

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!

Moldova Invest îți recomandă și ...   Viceprim-ministrul Republicii Moldova, Vladimir Bolea, întâlnire cu ministrul de stat al agriculturii și bunăstării fermierilor din India

DEPUTAT PNL DE BACĂU: MIRCEA FECHET

Deputatul PNL de Bacău Mircea Fechet nu deţine terenuri în proprietate însă în declaraţia sa de avere menţionează  două apartamente. Unul în Galaţi, în suprafaţă de 57 de metri pătraţi, cumpărat de soţia sa în 2006 şi al doilea în Bacău, în suprafaţă de 75 de metri pătraţi, pe care îl deţine în cotă de 50%, fiind cumpărat în 2015.

mircea fechet - Moldova Invest

În plus mai menţionează un spaţiu de 15 metri pătraţi, pe care îl deţine tot în procent de 50%, cumpărat în 2016 şi trecut la “alte categorii de bunuri imobile”.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Proiect în valoare de 6 milioane de lei, câștigat de CJ Bacău pentru Spitalului Județean de Urgență

Parlamentarul din Bacău mai declară că deţine un autoturism Mercedes Benz B Class, an de fabricaţie 2017, dar nu deţine bijuterii sau obiecte de artă sau cult cu o valoare estimată de peste 5.000 de euro.

Are însă conturi şi depozite în bănci, atât în lei, cât şi în euro, ba chiar şţi în dolari. Conturile în euro şi dolari nu au solduri impresionante, respectiv 35 de euro şi 2.178 de dolari. În lei, Mircea Fechet are conturi şi depozite ce însumează 109.920 lei.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Mobilizare impresionantă a firmelor deținute de UMBRĂRESCU: Au mutat efectiv Dealul Zimbor pentru a face loc Autostrăzii Transilvania

fechet conturi - Moldova Invest

Are şi un credit, contractat în 2019 şi scadent în 2022, în valoare de 63.000 de lei. La venituri şi-a menţionat indemnizaţia de deputat, în cuantum de 137.418 lei, iar în dreptul soţiei, Ioana Maria Fechet, suma obţinută ca urmare a contractului de muncă încheiat cu SC FADMAR PRODCOM SRL, respectiv 15.938 lei.

În declaraţia de interese depusă de Mircea Fechet nu sunt trecute decât funcţiile politice, respectiv preşedinte al PNL Bacău şi vicepreşedinte al BEX PNL, la centru.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

To Top