Connect with us

Două secții ale Spitalului Dorohoi vor fi modernizate cu fonduri europene

dorin alexandrescu primaria dorohoi - Moldova Invest

Botosani

Două secții ale Spitalului Dorohoi vor fi modernizate cu fonduri europene

Primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, a semnat acordul pentru execuția lucrărilor legate de proiectul “Creşterea siguranţei pacienţilor în clădirile secţiei chirurgie şi secţiei interne în cadrul Spitalului Municipal Dorohoi”

Această inițiativă este finanțată prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

Contractul de lucrări a fost atribuit companiilor S.C. GAFCO S.R.L., S.C. CORNELL’S FLOOR S.R.L., S.C. EVALON TRUST S.R.L. și S.C. TEHNO INSTAL NORD S.R.L., iar valoarea acestora se ridică la 9.625.990,74 lei, fără T.V.A.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Propunere pentru o clinică medicală și ansamblu de locuințe în apropierea Spitalului Județean Botoșani

Obiectivul principal al acestei investiții este îmbunătățirea accesului la servicii medicale de înaltă calitate și constă în înlocuirea instalației electrice, instalarea unui sistem de detecție, semnalizare și alarmare în caz de incendiu, precum și implementarea unui sistem de fluide medicale (inclusiv instalații de distribuție a oxigenului, aerului comprimat medical respirabil, vacuum etc.) pentru cele două secții ale spitalului.

Termenul limită pentru finalizarea lucrărilor este 31 decembrie 2023.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Primari din Moldova și România, prezenți la „Simpozionului internațional Viitorul comun în spațiul Comunității Europene de la Slănic-Moldova!


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

To Top