Connect with us

Specialiști în achiziții publice din România, vizită de lucru la Ministerul Apărării din Republica Moldova

218486 181773 - Moldova Invest

Republica Moldova

Specialiști în achiziții publice din România, vizită de lucru la Ministerul Apărării din Republica Moldova

Astăzi, 14 iunie 2023, Ministrul Apărării din Republica Moldova, Anatolie Nosatîi, s-a întâlnit cu o delegație de experți în achizițiile publice din România

Delegația este condusă de generalul-locotenent Teodor Incicaș și se află într-o vizită de lucru în Republica Moldova în perioada 12-14 iunie curent, conform informațiilor transmise de Ministerul Apărării.

Pe agenda discuțiilor s-au aflat subiecte referitoare la cooperarea dintre Armata Națională și colegii din România în domeniul achizițiilor publice, sistemul integrat de management al achizițiilor în domeniul apărării, succesele înregistrate în implementarea diferitelor proiecte și schimbul de experiență între membrii celor două delegații.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Primari din Moldova și România, prezenți la „Simpozionului internațional Viitorul comun în spațiul Comunității Europene de la Slănic-Moldova!

De asemenea, s-a discutat despre sprijinul acordat Republicii Moldova prin intermediul European Peace Facility (Facilitate Europeană pentru Pace) și alte proiecte externe de asistență, precum și despre eforturile depuse pentru modernizarea instituției de apărare.

Este demn de menționat că vizita de lucru a experților români face parte din Planul de activitate externă al Ministerului Apărării și Armatei Naționale a Republicii Moldova pentru anul 2023. Totodată, aceasta se încadrează în Acordul de colaborare dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul României privind cooperarea în domeniul militar.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Traficul de internet dintre România și Republica Moldova a crescut de 20 de ori în primul an de la semnarea Acordului de roaming


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Republica Moldova

To Top