Connect with us

Absolventă a Facultății de Agricultură USV Iași participă la “Tineri Lideri pentru Agricultură”

328664906 513915677495536 6391891896628177660 n - Moldova Invest

Iași

Absolventă a Facultății de Agricultură USV Iași participă la “Tineri Lideri pentru Agricultură”

Pentru că pregătirea constă în valorificarea oportunităților pe domeniul ce îl stăpânești, antreprenoarea Ursu Anca Elena, de profesie inginer agronom a ales să participe la „Tineri Lideri pentru Agricultură, un pas important în dezvoltarea businessului ei, dar și a comunității locale în care activează

,,Am realizat că am făcut un pas important pentru viitorul meu și acum pot îndruma cu încredere și alți tineri să nu caute scuze că nu e timp, ci soluții să participe la acest program pentru că MERITĂ! Mai precis, eu am venit în acest program să învăț a gestiona timpul eficient. Să descopăr și să valorific calitățile de lider.
Să învăț de la oamenii cu aceleași valori. Să îmi controlez frica de a vorbi în public. Să trec peste anumite convingeri limitative. Să învăț pentru mine ca să pot învăța și pe alții. Cursul l-am început în octombrie, o săptămână pe lună și va dura până în luna martie’’, adaugă Anca Ursu.
327980411 877791689942523 5748487758801511820 n - Moldova Invest

𝗘𝘁𝗮𝗽𝗲𝗹𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗧𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶 𝗟𝗶𝗱𝗲𝗿𝗶 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗔𝗴𝗿𝗶𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮̆

În cadrul acestui program, tânăra antreprenoare ne spune că săptămână de săptămână a descoperit noi obiective.
,,Am început cu family business, unde am identificat calitățile manageriale și diferite comportamente. Am continuat cu plan personal de dezvoltare, cu viziune, dar altfel. Ca noutăți, am făcut diferite activități și jocuri ce ne-au dus la limita imposibilului. Am făcut simulare de business unde am înțeles mai bine limbajul financiar.
Am învățat tehnici de negociere și de comunicare. Săptămâna a patra a început cu public speaking. Una e să citești și să asculți pe net, dar cu totul diferit este când ieși tu în față să le aplici și ai pe cineva pregătit alături care să îți spună cum să faci mai bine. Săptămâna a treia am încheiat-o cu Maratonul de business, mai exact am format echipe ce lucrează la diferite proiecte.
Un proiect va fi finanțat, la alte proiecte se vor alătura parteneri. Câștigul nostru pe lângă cele învățate este că plecăm acasă cu o ECHIPĂ. Cu oameni din domeniu care te pot ajuta în continuare și după program”, a conchis Anca Ursu.
Programul „Tineri Lideri pentru Agricultură”, organizat de Clubul Fermierilor Români, pregătește tinerii fermieri pentru a prelua afacerile familiei, pentru asumarea rolului de lider în propriile afaceri și în comunitate, dar și pentru a participa activ la mai buna reprezentare profesională a fermierilor în structurile administrației publice din România și de la Bruxelles.
Programul se adresează tinerilor cu vârsta de până la 35 ani, absolvenți de facultate, provenind din familii de fermieri cu exploatația înregistrată la APIA. Cursurile sunt GRATUITE și se desfășoară la București până pe 17 martie 2023.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Un nou contract câștigat de turci! 25 de autobuze electrice la Iași, finanțare prin PNRR


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iași

To Top