Connect with us

Fabrica de Ambalaje Exonia a anunțat implementarea ChatGPT-ului în cadrul departamentului de design!

- Moldova Invest

Iași

Fabrica de Ambalaje Exonia a anunțat implementarea ChatGPT-ului în cadrul departamentului de design!

Fabrica ieșeană de ambalaje Exonia a anunțat ,printr-un comunicat de presă, că a implementat tehnologia de inteligență artificială AI ChatGPT, dezvoltată de OpenAI, în departamentul de design.

Această implementare le va permite designerilor de la Exonia să colaboreze cu un model de limbaj artificial inteligent, care are capacitatea de a înțelege și de a genera elemente grafice și texte în limbaj natural. Conform companiei, acest lucru facilitează procesul de comunicare și permite o interacțiune fluidă între designeri și sistemul de inteligență artificială.

Moldova Invest îți recomandă și ...   S-au recepționat lucrările finale privind restaurarea Muzeului „Nicolae Gane” din Iași

„Designerii pot formula cerințe și specificații complexe pentru proiectarea ambalajelor folosind limbajul natural, iar sistemul AI le interpretează și răspunde prompt cu propuneri și sugestii creative. Astfel, procesul de proiectare devine mai rapid, mai eficient și mai precis, ducând la rezultate de înaltă calitate”, se menționează în comunicat.

Grupul Exonia susține că tehnologia AI ChatGPT, dezvoltată de OpenAI, aduce o revoluție în domeniul proiectării ambalajelor, oferind un nivel de performanță și eficiență fără precedent.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Investiție de peste 21 de milioane de lei la Spitalul „Dr. C. I. Parhon”, prin PNRR

Implementarea acestei tehnologii le permite să livreze soluții personalizate de ambalare într-un timp mai scurt, optimizând fluxul de lucru și reducând costurile operaționale. În plus, clienții beneficiază de o experiență îmbunătățită, putând-și exprima nevoile și preferințele în mod clar și concis, iar designerii Exonia pot transforma rapid aceste cerințe în concepte de ambalaj adaptate cerințelor individuale.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iași

To Top