Connect with us

68 de contracte noi de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare de 757.551.463,51 de lei

WhatsApp Image 2023 08 08 at 16.02.32 - Moldova Invest

București

68 de contracte noi de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare de 757.551.463,51 de lei

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian-Ioan Veștea, a semnat pe 7 august, la sediul MDLPA,  68 de noi contracte de finanțare

Finațare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, care însumează o valoare totală de 757.551.463,51 de lei.

Obiectivele acestor investiții includ îmbunătățirea calității vieții comunităților locale prin dezvoltarea infrastructurii esențiale.

„De aproape două luni, de când am preluat mandatul de ministru, am lansat invitația tuturor primarilor care derulează proiecte cu sursă de finanțare prin programele MDLPA, să ne întâlnim personal, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, pentru semnarea contractelor.

Ieri, 7 august, am semnat 68 de noi contracte în valoare totală de 757.551.463,51 de lei, pentru modernizarea drumurilor de interes local, sistemelor de alimentare cu apă potabilă, canalizării menajere și stațiilor de epurare a apelor uzate, precum și pentru construirea de șanțuri colectoare de scurgere și evacuare a apelor pluviale în localitățile din cele 31 de județe.

Am încurajat primarii să promoveze și să demareze proiecte integrate pentru dezvoltarea comunităților și să monitorizeze cu atenție execuția lucrărilor, respectând proiectele inițiale.” a declarat ministrul Adrian Veștea.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Guvernul adoptă OUG pentru recalcularea tuturor pensiilor: ce măsuri sunt prevăzute în proiectul Ministerului Muncii

Ministrul dezvoltării a încurajat administrația publică locală să promoveze și să implementeze proiecte integrate, care să aducă beneficii semnificative comunităților.

De asemenea, a subliniat importanța monitorizării atente a execuției proiectelor și respectarea detaliilor planificate pentru a asigura succesul acestor inițiative.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in București

To Top