Connect with us

Bazinul de înot din Roman intră în revizie în luna august

bazin inot 02 1024x678 1 e1690269602903 - Moldova Invest

Neamt

Bazinul de înot din Roman intră în revizie în luna august

De la începutul anului și până în prezent, bazinul a înregistrat un număr impresionant de peste 15.000 utilizatori, care s-au bucurat de diverse activități

Bazinul de înot din Roman, alături de Sala Sporturilor, continuă să fie o atracție pentru zona Moldovei, potrivit primarului municipiului, Leonard Achiriloaei.

În acest an, de la început și până în prezent, bazinul a înregistrat un număr impresionant de peste 15.000 utilizatori, care s-au bucurat de diverse activități, precum înot de agrement, cursuri didactice, recuperare medicală și antrenamente de performanță.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Modernizarea infrastructurii din Piatra Neamț avansează: Podul de la Spital va fi gata în curând

Primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaei: „ Bazinul de înot, intră în revizie anuală! Mă bucur că Bazinul de înot de lângă Sala Sporturilor Roman, rămâne o atracție în zona Moldovei.

De la începutul anului și până în prezent, am avut peste 15.000 de utilizatori care au beneficiat de înot de agrement, cursuri didactice, recuperare medicală și antrenamente de performanță.

De sâmbătă, 5 august și până luni, 21 august, vor avea loc activități de curățenie, igienizare și reparații care sunt efectuate anual.
Bazinul nostru a devenit o destinație preferată pentru locuitorii din Roman, dar și din zonele învecinate. Persoane de toate vârstele, adoptă un stil de viață sănătos și vin inclusiv la înot.

În fiecare an, pentru a asigura buna funcționare și igienizare corespunzătoare, Bazinul de înot intră într-o revizie detaliată. De data aceasta, aceste activități de curățenie și reparații vor avea loc în perioada 5 august – 21 august.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Modernizarea a 7,4 km de drumuri în satul Vânători-Neamț. S-a semnat contractul


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

To Top