Connect with us

Progres în proiectul drumului expres Piatra-Neamț – Bacău

WhatsApp Image 2023 08 08 at 10.25.36 - Moldova Invest

Neamt

Progres în proiectul drumului expres Piatra-Neamț – Bacău

Progres în direcția drumului expres Piatra-Neamț – Bacău: ce vești aduce vicepreședintele Consiliului Județean Neamț, Adrian Păduraru

Perspectiva unui drum expres care să lege Piatra-Neamț de Bacău a prins contur, iar vicepreședintele Consiliului Județean Neamț, Adrian Păduraru, vine cu vești importante despre acest proiect amplu.

Mesajul transmis de vicepreședintele Consiliului Județean Neamț, Adrian Păduraru:

„Vești importante despre proiectul drumului expres Piatra-Neamț – Bacău!

În calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț, sunt implicat activ în implementarea proiectului drumului expres Piatra-Neamț – Bacău, o inițiativă deosebit de importantă pentru toți locuitorii regiunii noastre.

Așa cum bine știți, Ministerul Transporturilor și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au semnat un contract de finanțare pentru acest proiect ambițios.

Am semnat un contract de parteneriat cu CNAIR pentru a sprijini această inițiativă. Din luna mai a acestui an, am pus umărul pentru a accelera implementarea proiectului.

 Am avut personal discuții productive cu reprezentanții CNAIR, am vizitat sediul lor în luna iunie pentru a analiza stadiul proiectului și am stabilit o strategie eficientă de colaborare.

Împreună cu echipa CJ Neamț, am identificat măsuri clare pentru a finaliza studiul de fezabilitate până în septembrie- octombrie 2023.

 Proiectul drumului expres Piatra-Neamț – Bacău este vital pentru dezvoltarea economică și turistică a regiunii noastre.

Va îmbunătăți accesul la servicii, va spori siguranța traficului rutier și va deschide noi perspective pentru viitor.

 În data de 22 august, voi fi prezent la o nouă ședință la București, unde voi discuta cu reprezentanții CNAIR și cu ceilalți parteneri implicați în proiect în detaliu despre progresul lucrărilor și pentru a identifica următorii pași de acțiune.”

Moldova Invest îți recomandă și ...   Municipiul Roman: o nouă parcare rezidențială finalizată. Urmează noi proiecte de sistematizare


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

To Top