Connect with us

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava implementează proiectul „Centru pentru transferul de cunoștințe către întreprinderi din domeniul ICT”

http gandul.ro wp content uploads 2016 12 16014368 1 group 2 art 2965 art 2974 10 images - Moldova Invest

Suceava

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava implementează proiectul „Centru pentru transferul de cunoștințe către întreprinderi din domeniul ICT”

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava implementează proiectul „Centru pentru transferul de cunoștințe către întreprinderi din domeniul ICT” – CENTRIC, în cadrul Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, contract tripartit semnat cu Ministerul Cercetării și Inovării și Ministerul Fondurilor Europene

Proiectul se derulează pentru o perioadă de 5 ani, între 2018 și 2023, iar valoarea totală a contractului este de 15.403.125,00 lei, din care 13.498.125,00 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Primarul Dărmăneștiului, Dan Chidoveț, a anunțăt semnarea contractul de finanțare pentru modernizarea a zece kilometri de drumuri!

Obiectivul general al proiectului constă în realizarea unui centru de transfer de cunoștințe între Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava și companii activând în domeniul tehnologiilor informaționale și de comunicații (TIC) în Regiunea Nord – Est a României, cu prioritate acordată companiilor din județele Suceava, Botoșani și Neamț.

În momentul de față, se află în implementare activități de cercetare industrială în cadrul a patru contracte subsidiare de tip D semnate de Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava cu trei IMM-uri partenere, dintre care unul este în curs de finalizare. Rezultatele aferente primelor luni de implementare au fost realizate cu succes de către companiile care desfășoară activități specifice domeniului ICT în Regiunea de Nord-Est.

Moldova Invest îți recomandă și ...   EGGER Romania despre proiectul noului Cod Silvic: „Salutăm inițiativa, dar subliniem nevoia pentru o abordare centrată pe pădure ”

Proiectul CENTRIC este cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin „Programul Operațional Competitivitate 2014-2020”.

Persoană de contact:

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava

Prof. univ. dr. Gabriela Prelipcean – Director de proiect


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

To Top