Connect with us

Firmele din sectorul alimentar al Republicii Moldova, vizită la expoziția „World Food India 2023”

bolea - Moldova Invest

Republica Moldova

Firmele din sectorul alimentar al Republicii Moldova, vizită la expoziția „World Food India 2023”

Firmele din sectorul alimentar sunt invitate să efectueze o vizită în India de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova

Această invitație vine în contextul călătoriei delegației oficiale la New Delhi, în perioada 3-5 noiembrie 2023, condusă de Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova, Vladimir BOLEA.

De asemenea, în această perioadă, Ministerul Industriilor de Prelucrare a Alimentelor al Indiei organizează cea de-a doua ediție a expoziției „World Food India 2023”, la Pragati Maidan, New Delhi. Scopul platformei este să adune investitori, producători, procesatori de produse alimentare și organizații din întreg ecosistemul alimentar global.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Transgaz România preia controlul asupra transportului de gaze din Moldova. "Primul pas în procesul de integrare europeană"

„World Food India 2023” va include o expoziție, conferințe și sesiuni tematice, întâlniri, mese rotunde, Food Street, premii pentru startup-uri și multe altele.

Programul evenimentului:

– Vizitarea expoziției „World Food India 2023”, unde vor fi prezentate produse din domeniul procesării alimentelor, tehnologii, mașini și echipamente, procese de producție, lanț de aprovizionare, logistică, comerț cu amănuntul, fructe și legume; lactate și produse lactate; carne inclusiv carne de pasăre; pește și produse de mare; mașini și ambalaje; tehnologii și inovații și alte categorii conexe, etc.
– Participarea la întâlniri de afaceri în format B2B.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Republica Moldova dă startul celei mai mari campanii de educație financiară

Costuri:

– Taxa de participare – 2000 MDL, incluzând toate taxele.
– Participantul își asumă costurile pentru viză, bilete de călătorie, cazare și alte cheltuieli legate de călătorie.


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Republica Moldova

To Top