Connect with us

MetLife a lansat Raportul Anual de Sustenabilitate, evidențiind acțiunile grupului

metropolitan life - Moldova Invest

Companii

MetLife a lansat Raportul Anual de Sustenabilitate, evidențiind acțiunile grupului

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

MetLife Group, care include unul dintre principalii jucători de pe piața asigurărilor de viață din România, Metropolitan Life, a publicat Raportul Anual de Sustenabilitate, evidențiind angajamentul companiei de a integra sustenabilitatea în toate aspectele operaționale.

Având în vedere misiunea sa organizațională “Întotdeauna alături de tine, construim un viitor mai încrezător”, MetLife își concentrează eforturile către construirea unui viitor mai sigur și durabil. Compania își canalizează resursele către echipa sa, produsele și serviciile de protecție financiară, și investițiile pentru a sprijini această viziune.

În cadrul Grupului MetLife, sustenabilitatea este văzută ca o gestionare responsabilă a afacerii și o susținere continuă pentru oameni pe tot parcursul vieții lor. Compania și-a aliniat strategia de sustenabilitate cu un set de Obiective de Dezvoltare Durabilă relevante pentru activitatea sa și a stabilit angajamente specifice pentru promovarea progresului către un viitor sustenabil.

Scopul nostru de a contribui la un viitor mai sustenabil și încrezător inspiră întreaga echipă MetLife și generează valoare pe termen lung pentru toate părțile implicate. De peste 156 de ani, suntem o companie responsabilă și o sursă de stabilitate, iar acțiunile pe care le desfășurăm astăzi reflectă capacitatea noastră de a acțona în mod constant, pentru toate părțile interesate, în anii ce vor urma”, a declarat Președintele si CEO-ul MetLife, Michel Khalaf.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Ce impact ar avea AI în transformarea industriei ospitalității și exemplul de succes al Bucovinei în turismul românesc

Grupul MetLife subliniază angajamentul său ferm în acțiuni de sustenabilitate, implementând politici și inițiative dedicate reducerii impactului asupra mediului, sprijinirii comunităților și promovării responsabilității sociale. Raportul anual de Sustenabilitate al MetLife include următoarele aspecte:

  • MetLife a depășit angajamentul de a atrage un miliard de dolari în investiții pentru susținerea diversității, obținând peste 1,4 miliarde de dolari între 2021 și 2023.
  • Compania a redus emisiile prin măsuri de eficiență energetică și integrarea vehiculelor electrice.
  • MetLife a alocat peste 58,5 miliarde de dolari în investiții responsabile, concentrându-se pe infrastructură și obligațiuni municipale durabile.
  • Fundația MetLife a depășit pragul de 1 miliard de dolari în donații, sprijinind mobilitatea economică și nevoile comunităților defavorizate.
  • Angajații MetLife au încheiat peste 144.000 de ore de voluntariat global în 2023, demonstrând dedicarea lor față de comunități și angajamentul social.
Metropolitan Life își reiterează angajamentul ferm față de conservarea mediului și sprijinirea comunităților locale prin numeroase inițiative sustenabile și responsabile, în concordanță cu misiunea Grupului MetLife din care face parte. În ultimii 25 de ani, compania a investit peste 3,3 milioane de euro în programe de educație financiară, incluziune socială pentru tineri și copii defavorizați, și acțiuni de sustenabilitate, contribuind la dezvoltarea comunităților locale și îmbunătățirea calității vieții. De asemenea, Metropolitan Life a obținut în 2023 certificarea „Great Place To Work” și multiple recunoașteri Seramount pentru cultura organizațională și practicile de incluziune în echipă, ceea ce demonstrează grija și protecția oferită atât clienților, cât și angajaților săi.
Metropolitan Life, ca partener de încredere al românilor, contribuie la crearea unei vieți sustenabile și sigure, prin implementarea inițiativelor ce protejează mediul și sprijină comunitățile locale. Credem că prosperitatea economică trebuie să coexiste armonios cu protecția mediului și cu bunăstarea societății. Prin programele noastre de reducere a impactului asupra mediului și prin susținerea proiectelor educaționale și de incluziune socială, ne dedicăm construirii unui viitor mai încrezător“, a spus Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life.
MetLife, Inc. (NYSE: MET), prin filialele și afiliațiile sale („MetLife”), este una dintre cele mai importante companii de servicii financiare la nivel global. Oferă asigurări, anuități, beneficii pentru angajați și gestionare de active pentru a ajuta clienții individuali și instituționali să-și construiască un viitor mai încrezător. Fondată în 1868, MetLife operează în peste 40 de piețe internaționale și deține poziții de lider în Statele Unite, Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu.

În România, Metropolitan Life are o prezență de peste 25 de ani pe piața asigurărilor de viață. Peste 4 milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Valoarea investiţiilor pusă la dispoziţia sistemului energetic din România a depăşit 13,6 miliarde de euro, în ultimul an

 


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Companii

To Top