Connect with us

Mesajul Managerului Spitalului “Sf. Maria” Iași, Alina BELU, la Forumul Economic Regional Moldova

alina belu forumul economic regional moldova - Moldova Invest

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi – mai 2023

Mesajul Managerului Spitalului “Sf. Maria” Iași, Alina BELU, la Forumul Economic Regional Moldova

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Iașul a fost gazda primei ediții a Forumului Economic Regional „Moldova – Priorități Investiționale în 2023” din acest an, organizat de Centrul de Analiză și Planificare a Dezvoltării Regionale, împreună cu Moldova Invest – revista economică a Moldovei și beneficiind de sprijinul Agenției de Dezvoltare Regională Nord Est

Forumul Economic Regional 7 1 - Moldova Invest

Evenimentul, organizat de Centrul de Analiză și Planificare a Dezvoltării Regionale, a reunit autorități locale din regiunea de Nord-Est și din Republica Moldova, reprezentanți ai mediului privat și ONG-urilor.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Analiză Sierra Quadrant: Record de firme dizolvate în ultimii 12 ani

Doamna Manager al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Sf. Maria” Iași, Alina BELU, a menționat, în cadrul evenimentului, că unitatea medicală pe care o conduce este cel mai mare Spital din Regiunea Moldovei, un spital de urgență pentru copii de 652 de paturi, cu cel mai mare ATI de 44 de paturi.

“Noi suntem fericiții beneficiari ai programului de eficientizare energetică

“Noi suntem fericiții beneficiari ai programului de eficientizare energetică”, a precizat Alina Belu, care a mulțumit totodată ADR-ului pentru „sprijinul adus la reabilitarea la standarde europere, unei clădiri nereabilitate de 50 de ani.

Alina Belu scaled - Moldova Invest

„Confortul copiilor noștri contează în starea lor de sănătate și în recuperare. Copiii noștri sunt viitorul, noi am investit în următoarea generației”.

Un alt proiect nou este extinderea UPU. De la 5 paturi vom ajunge la 35 de paturi. Va scurta timpii de așteptare și de analize. Vom beneficia și de un heliport, alături de spitalul de Neurochirurgiue. Noi suntem un exemplu prin aceste proiecte, și cu sprijinul ADR—ului, pot sprijini starea de sănătate a copiilor.”

Directorul a menționat că la început le-a fost frică să aplice pentru proiecte, mai ales în contextul COVID-ului și a războiului din Ucraina, că nu știa de unde să înceapă, însă ADR NE i-a ajutat să le ducă la capăt.

Moldova Invest îți recomandă și ...   România, la un pas de aprobarea Strategiei Energetice! Anunțul Ministrului Energiei


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Forumul Economic Regional Moldova – Iasi – mai 2023

To Top