Connect with us

Mesajul medicului-șef UPU Botoșani, Ramona GURALIUC, la Forumul Economic Regional Moldova

Ramona Guraliuc e1689061490140 - Moldova Invest

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi – mai 2023

Mesajul medicului-șef UPU Botoșani, Ramona GURALIUC, la Forumul Economic Regional Moldova

Iașul a fost gazda primei ediții a Forumului Economic Regional „Moldova – Priorități Investiționale în 2023” din acest an, organizat de Centrul de Analiză și Planificare a Dezvoltării Regionale, împreună cu Moldova Invest – revista economică a Moldovei și beneficiind de sprijinul Agenției de Dezvoltare Regională Nord Est

Evenimentul, organizat de Centrul de Analiză și Planificare a Dezvoltării Regionale, a reunit autorități locale din regiunea de Nord-Est și din Republica Moldova, reprezentanți ai mediului privat și ONG-urilor.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Executivul mărește redevențele la petrol și gaze

Ramona Guraliuc, medic-șef UPU Botoșani, la Forumul Economic Regional Moldova Botoșani: „Deși salariile sunt motivante, consumul este unul destul de mare”

Ramona Guraliuc a mai menționat faptul că speră să se rezolve deficiența de personal în domeniul medical.

Șefa UPU SMURD, Dr. Ramona Guraliuc, a explicat faptul că și-a dorit să fie prezentă la acest eveniment pe de o parte pentru a comunica despre problemele de actualitate din domeniul medical și pe de altă parte, pentru a absorbi cât mai multe informații utile.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Proiectul OBDIA-NET: Investiții în educație, cercetare și sănătate la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova

Dr. Ramona Guraliuc, despre servicul UPU Botoșani:

„Pe parte medicală, mă bucur mult că UPU Botoșani a beneficiat de un proiect pe care l-a dus la bun sfârșit, așa încât avem o unitate dotată, nouă și cu o extindere de care se bucură pacienții care se prezintă în serviciul nostru.”

Șefa UPU Botoșani a subliniat că, deși salariile sunt motivante, consumul este unul destul de mare. Aceasta a mai menționat faptul că „partea dureroasă este că nu am reușit să acaparăm resursa umană” și că speră să se rezolve deficiența de personal din domeniul medical.

Moldova Invest îți recomandă și ...   În Orașul Vicovu de Sus va fi înființat un centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Forumul Economic Regional Moldova – Iasi – mai 2023

To Top