Connect with us

Tabăra de leadership VIITORUL EȘTI TU: 120 de tineri au învățat lucruri noi și au învățat cum să își atingă potențialul!

2 8 - Moldova Invest

Revista Moldova Invest

Tabăra de leadership VIITORUL EȘTI TU: 120 de tineri au învățat lucruri noi și au învățat cum să își atingă potențialul!

Tabăra de leadership VIITORUL EȘTI TU! a ajuns la cea de-a doua ediție. Aceasta a avut loc în perioada 24 – 29 august, în Stațiunea Neptun de la malul Mării Negre

Anul acesta, spre deosebire de prima ediție, au participat 120 de tineri, 100 din județul Neamț și 20 din județul Constanța, datorită colaborării dintre parlamentarii Oana Bulai și Cristina Dumitrache,

„A doua ediție a taberei VIITORUL EȘTI TU! a marcat și trecerea la următorul nivel. În urmă cu 3 ani am dat startul Proiectului VIITORUL EȘTI TU dedicat tinerilor din județul Neamț, iar acum, datorită parteneriatului cu colegii mei Cristina Dumitrache și Bogdan Dumea, în cadrul taberei au participat tineri din Neamț și din Constanța.

Acest proiect este investiția mea în tineri, cei pe care îi consider cea mai importantă resursă a unei națiuni. Țelul meu este ca fiecare tânăr să își descopere misiunea și să devină eroul propriei povești de succes”, a declarat Oana Bulai, inițiatoarea proiectului VIITORUL EȘTI TU!

Moldova Invest îți recomandă și ...   Marcel Boloș garantează că în 2024 taxele și impozitele nu vor fi mărite

6 7 - Moldova Invest

Tabăra a constat în 6 zile de training în compania unor traineri cu foarte multă experienţă, coaching individual cu trainerii și coaching de grup, dar și exerciţii şi simulări care le-au oferit posibilitatea tinerilor să găsească resurse în interiorul lor.

Activitățile au fost împărțite pe mai multe module care au conținut exerciții specifice, astfel încât tinerii să valorifice cât mai mult timpul petrecut în tabără.

Echipa taberei de leadership a fost compusă din Ștefan Popescu – antreprenor și managerul proiectului, Andrei Stupu – antreprenor, consultant educațional, career coach și trainerul principal al taberei, Ștefania Enea – personal trainer și specialist în nutriție, și Luca Țonea – trainer și student al Facultății de Medicină, specializat în leadership training, stress management și cursuri de prim ajutor.

7 7 - Moldova Invest

„Ne-am atins și în acest an scopul pentru care am organizat Tabăra VIITORUL EȘTI TU. Ne-am propus să construim o echipă de campioni, capabili să strălucească, o echipă de prieteni, care vor fi viitorii lideri ai acestei țări.

Am pus bazele unui grup de tineri dornici să se implice și să contribuie la dezvoltarea și modernizarea comunităților din care fac parte”, a adăugat deputatul de Neamț, Oana Bulai.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA) estimează că în 2024 vor fi înmatriculate în România 180.400 de vehicule noi, dintre care 150.000 îl vor reprezenta autoturismele

3 5 - Moldova Invest

„Sunt fericită că am demonstrat, încă o dată, că astfel de proiecte dedicate tinerilor sunt realizabile. Chiar dacă la început a părut un vis, Proiectul „VIITORUL EȘTI TU!” a devenit realitate, iar acum tabăra a ajuns deja la a doua ediție”, a mai spus Oana Bulai.

4 5 - Moldova Invest

Tinerii care au participat în Tabăra VIITORUL EȘTI TU! au avut parte și de speakeri surpriză, printre aceștia numărându-se doi miniștri, șeful Cancelariei Prim-ministrului, trei secretari de stat, europarlamentari și parlamentari, experți în dezvoltare regională, public speaking și dezvoltare personală.

5 6 - Moldova Invest

Natalia Intotero – Ministrul familiei, tineretului și egalității de șanse, Bogdan-Gruia Ivan – Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Mihai Alexandru Ghigiu – șeful Cancelariei Prim-Ministrului României, Victor Negrescu – europarlamentar și vicepreședintele Comisiei pentru Educație din Parlamentul European (S&D), Janina Sitaru – secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, Florin Lixandru – secretar de stat în cadrul Ministerului Educației, Bogdan Dumea – secretar de stat în cadrul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, deputații Oana Florea, Laurențiu-Viorel Gîdei, Ștefan Mușoiu, Sorin Chiriță – expert în dezvoltare regională și finanțări nerambursabile, președintele Asociației pentru Dezvoltare Regională și Politici Europene, Maria Hibovski – actriță, trainer, public speaker, Malvina Roșu – Psiholog, Life & Business Coach, Consilier Vocațional, Trainer, Consilier Dezvoltare Personală, Eniko Georgescu – Psiholog Clinician & Psiholog Securitate, Ordine si Apărare, Psihoterapeut, Hipnoterapeut& Expert Neuroștiințe & Tehnici de Comunicare, Valentin-Cristian Ioniță – președintele Asociația Lex Ferenda, Alina Dumitru – campioană olimpică și multiplă campioană europeană la judo, și actorul Marian Adochiței au fost invitații speciali ai taberei.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Primarul Dănuț Iacob, despre realizările, proiectele în curs și planurile pentru dezvoltarea comunei vasluiene Dragomirești

6 7 - Moldova Invest

Tabăra de leadership face parte din Proiectul VIITORUL EȘTI TU! inițiat de către Oana Bulai în anul 2020. VIITORUL EȘTI TU! este adresat tinerilor care vor să învețe să fie lideri, să aibă succes folosindu-și atuurile, să își descopere abilitățile personale și să se autodepășească


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Revista Moldova Invest

To Top