Connect with us

Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova are un nou membru: Transgaz

air - Moldova Invest

Republica Moldova

Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova are un nou membru: Transgaz

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Transgaz, operatorul tehnic al sistemului național de transport al gazelor naturale din România, este cel mai nou membru al Asociației Investitorilor din România în Republica Moldova, care își propune să contribuie, atât la promovarea și dezvoltarea afacerilor proprii în Republica Moldova, prin întrajutorarea reciproca a membrilor Asociației, precum și la atragerea a noi investitori din România în Republica Moldova.

„Ne bucurăm să îi urăm Bun Venit în familia AIR noului membru!

“TRANSGAZ” S.A. este operatorul tehnic al Sistemului Naţional de Transport (SNT) gaze naturale şi asigură îndeplinirea în condiţii de eficienţă, transparenţă, siguranţă, acces nediscriminatoriu şi competitivitate a strategiei naţionale privind transportul intern şi internaţional al gazelor naturale, dispecerizarea gazelor naturale, precum şi cercetarea şi proiectarea în domeniul specific activităţii sale, cu respectarea cerinţelor legislaţiei europene şi naţionale, a standardelor de calitate, performanţă, mediu şi dezvoltare durabilă.”

Moldova Invest îți recomandă și ...   SUA și-a reafirmat sprijinul pentru suveranitatea și integritatea teritorială a Republicii Moldova


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Republica Moldova

To Top