Connect with us

MAI Moldova a semnat un acord cu World Vision Moldova, pentru protejarea drepturilor copiilor și dezvoltare socială

efros - Moldova Invest

Republica Moldova

MAI Moldova a semnat un acord cu World Vision Moldova, pentru protejarea drepturilor copiilor și dezvoltare socială

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Astăzi, 11 aprilie 2024, Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova și World Vision Moldova au semnat un Acord de colaborare, reflectând angajamentul comun al ambelor părți de a proteja drepturile omului, de a dezvolta proiecte sociale la nivel național și internațional și de a promova buna guvernare și o administrație eficientă.

Conform informațiilor prezentate de Ministerul Afacerilor Interne, colaborarea cu World Vision Moldova are ca obiective:

  1. Dezvoltarea cooperării bilaterale pentru crearea de structuri moderne menite să sporească securitatea publică și să faciliteze implementarea programelor umanitare;
  2. Asistență reciprocă în identificarea și stabilirea de contacte de lucru cu organizații guvernamentale și non-guvernamentale, precum și cu alte organizații internaționale;
  3. Organizarea schimbului de informații pentru consolidarea protecției drepturilor omului și a securității publice.
Moldova Invest îți recomandă și ...   Potrivit agentiei de rating Moody's, se estimează că economia României va înregistra o creștere de 3% în 2024, iar deficitul fiscal este prognozat să fie de 5,7% din PIB

În legătură cu semnarea acestui acord, Ministrul de Interne al Republicii Moldova, Adrian Efros, a declarat că:

Acest moment reprezintă un pas important în angajamentul nostru de a promova drepturile omului și dezvoltarea socială în țara noastră.

Prin acest acord, ne-am propus să unim forțele pentru a proteja drepturile fundamentale ale copiilor și pentru a dezvolta proiecte sociale la nivel național și internațional. Ne-am asumat, de asemenea, promovarea bunei guvernări și a unei administrații eficiente, care să servească cetățenii cu integritate și responsabilitate.
Prin intermediul acestei colaborări, ne propunem să exportăm expertiză și să contribuim la îmbunătățirea calității vieții copiilor și familiilor din Republica Moldova.
Această inițiativă reflectă decizia comună de a munci pentru un viitor mai bun pentru toți cetățenii Republicii Moldova.

Acordul de colaborare reprezintă o înțelegere solidă între Ministerul Afacerilor Interne și World Vision Moldova de a-și uni eforturile pentru realizarea obiectivului comun de asigurare a drepturilor fundamentale ale copiilor, cu accent deosebit pe consolidarea sistemului de protecție a copilului, a sistemului de sănătate, educație și dezvoltare timpurie a copilului.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Ministerul Finanțelor pune la dispoziția antreprenorilor o nouă schemă de finanțare prin care aceștia pot accesa fonduri de până la 2.25 MILIOANE DE EURO


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Republica Moldova

To Top