Connect with us

Potențialul imobiliar incontestabil al Republicii Moldova, abordat în cadrul Real Estate Forum

374576186 703539535135744 8349413093328007761 n - Moldova Invest

Republica Moldova

Potențialul imobiliar incontestabil al Republicii Moldova, abordat în cadrul Real Estate Forum

Participanții la Real Estate Forum au explorat strategii pentru a valorifica acest potențialul de dezvoltare al Republicii Moldova în sectorul imobiliar

La începutul evenimentului, Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, a reiterat angajamentul autorităților de a sprijini și promova, prin politici adecvate, dezvoltarea afacerilor în Moldova, inclusiv în domeniul imobiliar.

“Imobilele non-rezidențiale joacă un rol crucial, deoarece pentru a pune în practică idei și proiecte, oamenii au nevoie de spațiu pentru colaborare, lucru și producerea de rezultate benefice atât pentru companii, cât și pentru economie în ansamblu. Deși aceste proprietăți reprezintă doar 25% din piață, am observat în ultimii ani o creștere semnificativă, cu un ritm anual de 4%, iar potențialul de expansiune este chiar mai mare.

Eforturile noastre de reformă și de a oferi oportunități pentru ca afacerile mici și mari să prospere contribuie la crescuterea cererii pentru ceea ce îmi place să numesc “spații pentru afaceri”. Aceasta înseamnă că în următorii ani, creșterea anuală a acestui sector poate fi mult mai sus de 4%”, a subliniat Dumitru Alaiba în discursul său.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Agenția de Dezvoltare Regională Nord a semnat două contracte de finanțare pentru revitalizarea și dezvoltarea infrastructurii în municipiul Soroca


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Republica Moldova

To Top