Connect with us

PRIA E-COMMERCE CONFERENCE MOLDOVA, o platformă esențială pentru comerțul electronic în Republica Moldova

WhatsApp Image 2023 12 04 at 15.08.45 896985a9 - Moldova Invest

Republica Moldova

PRIA E-COMMERCE CONFERENCE MOLDOVA, o platformă esențială pentru comerțul electronic în Republica Moldova

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

PRIAevents, în colaborare cu ACI Partners și FinComBank, organizează evenimentul PRIA E-COMMERCE CONFERENCE MOLDOVA, singurul eveniment complex dedicat comerțului electronic din Republica Moldova

Conferința va avea loc pe 5 decembrie 2023, începând cu ora 9:30, fiind găzduită la Toro Center, situat pe strada Pantelimon Halippa nr. 6, etajul 2.

Evenimentul vine ca răspuns la importanța tot mai crescută a comerțului online, fiind primul din seria de conferințe din acest domeniu. Acesta marchează un moment crucial pentru țară, având în vedere orientarea din ce în ce mai accentuată a companiilor către mediul online. De-a lungul ultimilor ani, s-a observat o creștere semnificativă în utilizarea platformelor online pentru activități comerciale.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Investiție de 75 de milioane de euro în modernizarea Vămii Racovăț–Diakivți

Participarea la această conferință este de interes pentru toate sectoarele economice din Republica Moldova: IT, industrie, sănătate și farmaceutic, sector financiar-bancar, asigurări, retail, energie, telecomunicații, transport, mediu, sector juridic, agricultură, construcții, imobiliare, servicii și multe altele.

Agenda evenimentului este vastă, cuprinzând teme de interes precum utilizarea documentelor și semnăturilor electronice, plățile electronice și furnizorii de servicii de plată, digitalizarea statului și impactul său asupra comerțului electronic, precum și adaptarea companiilor la raporturile de comerț electronic.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Exporturile de petrol din Moldova în Ucraina au scăzut cu peste 77%, iar comerțul stagnează

Vor fi prezentate discuții legate de protecția consumatorilor în mediul online, implicarea Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal în acest context și soluțiile oferite de bănci pentru clienții cu magazine online și securitatea plăților online.

Conferința va fi susținută de prezentări ale unor experți de marcă din diverse domenii, printre care se numără Natalia Timanciuc, Directorul Departamentului Carduri de la FinComBank, Viorica și Domnica Bejan, avocați la ACI Partners, Anna Jacot, Director la Simpals, Oleg Roibu, Vicepreședinte la ARMO, Virgil Gheorghe, Director General FAN Moldova și Cristi Movilă, Eastern Europe General Manager & EMEA Sales Leader la VTEX. Moderatorul evenimentului va fi Raluca Voivozeanu, CEO PRIAevents.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Aeroportul Bacau: Peste 100.000 de pasageri de la începutul acestui an

Evenimentul se va încheia cu o sesiune de întrebări și răspunsuri și cu trageri de concluzii relevante pentru domeniul comerțului online.

Detalii suplimentare despre agenda și modalitățile de participare gratuite pot fi găsite pe www.priaevents.ro. Aceasta reprezintă o oportunitate esențială pentru cei implicați în dezvoltarea comerțului online în Moldova și alte piețe internaționale.


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Republica Moldova

To Top