Connect with us

ECONOMIA ROMÂNIEI ar urma să CREASCĂ cu 3,6% în 2022! UN EURO va ajunge la 5,11 lei în următoarele 12 LUNI

EURO e1658919742655 - Moldova Invest

International

ECONOMIA ROMÂNIEI ar urma să CREASCĂ cu 3,6% în 2022! UN EURO va ajunge la 5,11 lei în următoarele 12 LUNI

Sondajul lunar al CFA România arată faptul că încrederea analiştilor financiari în economie a scăzut în iunie 2022 până la un nivel care nu s-a mai văzut din 2020, când economia era paralizată sau stătea sub ameninţarea unui nou lockdown

Adrian Codirlaşu, vicepreşedintele asociaţiei, declară faptul că de vină ar fi inflația.

4adrian codirlasu - Moldova Invest

„Cel mai important indicator care duce la scăderea încrederii este inflaţia. Este ridicată în toate ţările din Uniunea Europeană şi vedem că încrederea din toată UE înregistrează valori minime pe acest ciclu economic sau chiar minime istorice. Pentru indivizi înseamnă riscul de a pierde puterea de cumpărare şi pentru companii restrângerea cererii”, spune Adrian Codirlaşu.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Elon Musk a anunțat realizarea primului implant cerebral de către startup-ul Neuralink 

Economiştii germani se tem de recesiune. Moralul  oamenilor de afaceri germani nu este atât de solid ca acum jumătate de an.

3 analisti finnciari e1658919607348 - Moldova Invest

Un sondaj al Ifo, celebrul institut de cercetare economică din Germania, cu sediul la München, arată că industriaşii germani nu elimină ipoteza unei recesiuni a economiei germane: gazul, războiul, preţurile – iată temerile.

De cealaltă parte a Atlanticului, preşedintele Joe Biden declară faptul că Statele Unite nu vor intra în recesiune, doar că Europa este la 12.000 de km de SUA, iar Europa doar la 2.000-3000 de Rusia.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Care este originea mișcării Houthi, ce urmărește și de cine este susținută?


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in International

To Top