Connect with us

Elon Musk a schimbat logo-ul Twitter cu imaginea criptomonedei Dogecoin!

twitter dogecoin - Moldova Invest

International

Elon Musk a schimbat logo-ul Twitter cu imaginea criptomonedei Dogecoin!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Twitter și-a schimbat pictograma într-o imagine cu Shiba Inu, simbolul memecoin-ului Dogecoin, ceea ce a dus la o creștere bruscă a prețului acestuia cu peste 20% într-o oră.

Schimbarea pictogramei a fost vizibilă pentru cei 360 de milioane de utilizatori activi lunar ai platformei și a atras atenția presei internaționale. CEO-ul Twitter și Tesla, Elon Musk, a postat ulterior un meme sugestiv pe Twitter, care pare să implice că schimbarea va fi permanentă.

Moldova Invest îți recomandă și ...   România și Suedia au încheiat 2023 cu SCHIMBURI COMERCIALE de aproape 1,5 miliarde de euro

În timp ce această mutare a fost binevenită de către fanii Dogecoin, două zile mai devreme, Elon Musk a cerut respingerea unui proces de 258 de miliarde de dolari intentat de investitori care pretindeau existența unei scheme piramidale de promovare a Dogecoin. Avocații lui Musk au respins acuzațiile și au argumentat că „imagini amuzante” și „trimiterea pe Twitter a cuvintelor de susținere” nu constituie cereri de fraudă.

Moldova Invest îți recomandă și ...   China începe construcția celei de-a doua etape a proiectului nuclear Zhangzhou, bazat pe tehnologia Hualong One


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in International

To Top