Connect with us

Eurodeputatul Victor Negrescu solicită bani de la UE pentru finanțarea infrastructurii și sprijinirea fermierilor din România!

victor neg - Moldova Invest

International

Eurodeputatul Victor Negrescu solicită bani de la UE pentru finanțarea infrastructurii și sprijinirea fermierilor din România!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Europarlamentarul Victor Negrescu a solicitat de la UE fonduri europene suplimentare „pentru finanțarea infrastructurii, dezvoltarea culoarelor verzi de transport, modernizarea infrastructurii portuare și sprijinirea directă a fermierilor și a sectoarelor economice afectate”.

„Am interpelat astăzi Comisia Europeană cu privire la măsurile care sunt luate în calcul pentru gestionarea situației rezultate ca urmare a deciziei Federației Ruse de a stopa acordul internațional privind transportul grânelor din Ucraina.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Cine este prima femeie președinte din istoria Mexicului?

În situația în care se pune problema modului prin care aceste cereale și produse agricole vor ajunge pe piețele de desfacere, informațiile apărute în spațiul public indică faptul că statele din prima linie, inclusiv România, vor fi, cel mai probabil, implicate în acest proces.

În acest context, am solicitat ca executivul european să identifice și să pună la dispoziție rapid fonduri europene suplimentare pentru finanțarea infrastructurii, dezvoltarea culoarelor verzi de transport, modernizarea infrastructurii portuare și sprijinirea directă a fermierilor și a sectoarelor economice afectate pentru a împiedica folosirea acestor circumstanțe pentru promovarea mesajelor specifice propagandei rusești”, a spus Victor Negrescu, pe pagina sa de Facebook.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Ucraina prevede întreruperi parțiale de curent electric pe tot parcursul zilei de luni în întreaga țară


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in International

To Top