Connect with us

Grecia va introduce o aplicație digitală pentru turiști bazată pe inteligența artificială

BVH 20642431 - Moldova Invest

International

Grecia va introduce o aplicație digitală pentru turiști bazată pe inteligența artificială

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Aflați la Galeria Națională, Ministrul Turismului, Olga Kefalogianni, și ministrul Digitalizării, Dimitris Papastergiou, au lansat mAiGreece, o nouă aplicație digitală destinată promovării turismului grecesc.

mAiGreece este concepută ca o platformă digitală care utilizează inteligența artificială pentru a oferi călătorilor toate informațiile necesare pentru a se bucura de experiența lor în Grecia, funcționând ca un asistent personal de călătorie. Evenimente viitoare sunt, de asemenea, menționate, inclusiv Maratonul Energiei pe Profit News TV și Forumul

Moldova Invest îți recomandă și ...   China va pune la vânzare un prim lot de obligaţiuni pe termen lung

Lansarea oficială a aplicației este programată pentru 10 iunie, iar utilizatorii vor putea interacționa cu mAiGreece prin text sau vocal, similar cu funcționarea platformei ChatGPT. De asemenea, aplicația va folosi informațiile de localizare ale utilizatorului pentru a oferi recomandări despre atracții turistice, muzee, plaje, și alte puncte de interes, împreună cu informații practice despre spitale, secții de poliție și ambasade.

mAiGreece va suporta 31 de limbi, inclusiv cele 24 de limbi oficiale ale Uniunii Europene, precum și albaneză, chineză, japoneză, turcă, ebraică, arabă și coreeană. Aplicația va fi gratuită și disponibilă pentru descărcare pe dispozitivele mobile prin App Store și Play Store.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Votul Adunării Generale a ONU privind Srebrenica, pe agenda întrevederii dintre Aleksandr Vucic și Milorad Dodik, președintele Republicii Srpska


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in International

To Top