Connect with us

În luna octombrie, capitalizarea totală a pieței cripto a înregistrat o creștere de 19%. Bitcoin a atins un nivel maxim pentru ultimii doi ani și jumătate

cand si cu cat se impoziteaza in romania veniturile din criptomonede 204006 - Moldova Invest

International

În luna octombrie, capitalizarea totală a pieței cripto a înregistrat o creștere de 19%. Bitcoin a atins un nivel maxim pentru ultimii doi ani și jumătate

În luna octombrie, piața cripto a cunoscut o expansiune semnificativă, fiind alimentată de optimismul legat de ETF-urile spot Bitcoin. Capitalizarea totală a înregistrat o notabilă creștere de 19%, reprezentând a doua cea mai mare creștere lunară din 2023

Analiza Binance Research arată că printre câștigătorii remarcabili s-au numărat SOL, LINK și BTC, care au înregistrat majorări de 78%, 45% și, respectiv, 28%. Cel mai pronunțat avans în octombrie, de 28%, a fost înregistrat de prețurile Bitcoin.

Binance Research evidențiază progresul pieței cripto în luna octombrie, arătând că aceasta a experimentat a doua creștere semnificativă a capitalizării totale în 2023, înregistrând un avans de 19%. Cele mai notabile performanțe au fost înregistrate de SOL, LINK și BTC, care au înregistrat creșteri de 78%, 45% și, respectiv, 28% în aceeași perioadă.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Parlamentul Turciei a ratificat aderarea Suediei la NATO

Creșterea optimismului în jurul ETF-urilor spot Bitcoin a stimulat piața cripto, marcând a doua cea mai semnificativă creștere lunară din acest an. SOL, LINK și BTC s-au evidențiat ca principalii beneficiari ai acestui avans, cu majorări notabile în valorile lor.

shutterstock 773006656 2 scaled - Moldova Invest

În octombrie, dominanța Bitcoin a atins cel mai înalt nivel din ultimii doi ani și jumătate, atingând 53,47%, alimentată de optimismul generat de schimburile spot ETF. Prețurile Bitcoin au înregistrat o creștere de 28% doar în această lună.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Franța, susținere totală pentru aderarea României la Spațiul Schengen

Scroll, lansat după doi ani de dezvoltare, a făcut o intrare notabilă în peisajul zkEVM-urilor, atrăgând deja peste 26,6 milioane de dolari în valoare totală blocată (TVL) și 43,000 de utilizatori. Cu toate acestea, Scroll are încă loc pentru creștere, situându-se semnificativ sub nivelurile de miliarde de dolari stabilite de alte protocoale Layer-2 (L2).

Uniswap Lab a introdus o nouă taxă de interfață, colectând peste 647,000 de dolari în primele două săptămâni de la lansare. Cota de piață a Uniswap a rămas stabilă, menținându-și statutul de cel mai mare schimb descentralizat în ceea ce privește volumul de tranzacționare.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Economia SUA, mai puternică decât economia europeană după recesiunea post-pandemică. Care este secretul succesului?

Maker, protocolul din spatele stablecoin-ului DAI, a înregistrat o creștere semnificativă a veniturilor anualizate, depășind recordurile istorice cu aproape 200 de milioane de dolari. Integrarea activelor din lumea reală (RWA) ca garanție pentru DAI a jucat un rol crucial în această creștere, cu venituri anualizate din RWA în creștere cu 455% din octombrie 2022, reprezentând acum majoritatea (66%) veniturilor anualizate totale ale lui MAKER.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in International

To Top