Connect with us

Therese Hydén, Ambasadorul Suediei în România, și-a încheiat misiunea în țara noastră! “Mulțumesc României și românilor pentru cei 5 ani!”

therese hyden suedia.jpg - Moldova Invest

International

Therese Hydén, Ambasadorul Suediei în România, și-a încheiat misiunea în țara noastră! “Mulțumesc României și românilor pentru cei 5 ani!”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Ambasadorul Suediei în România, Therese Hydén, și-a încheiat misiunea în țara noastră după cinci ani de activitate. Anunțul a fost făcut printr-un mesaj emoționant postat pe pagina de Facebook a Ambasadei

“După cinci ani în România a venit timpul să-mi iau rămas bun de la această țară frumoasă”, a declarat Therese Hydén în mesajul său video. Ambasadoarea a exprimat recunoștința pentru primirea caldă pe care a primit-o din partea românilor și a subliniat că a fost o mare plăcere să lucreze în România.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Într-un parteneriat transatlantic Lockheed Martin și Aerostar Bacău deschid în premieră europeană un centru de mentenanță pentru sistemele de rachete HIMARS și elicopterele S-70 Black Hawk

“Relațiile dintre România și Suedia sunt astăzi mai puternice”, a adăugat ea, evidențiind contribuția sa în promovarea cooperării bilaterale și a soluțiilor sustenabile și inovatoare ale companiilor suedeze în România.

Therese Hydén a preluat funcția de ambasador extraordinar al Suediei în România în septembrie 2019, având o vastă experiență în domeniul diplomației, inclusiv în calitate de consul general al Suediei la Istanbul între 2016 și 2019. Ea este angajată la Ministerul suedez pentru Afaceri Externe din 1997.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Consiliul Norvegian pentru Refugiați: ”Rezidenții din Rafah au ajuns la un grad de frică și disperare inimaginabil”

În încheiere, ambasadoarea a exprimat că îi vor lipsi frumusețea naturii din România, litoralul Mării Negre, munții și orașele minunate, dar mai ales oamenii pe care i-a întâlnit și care contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru România.

Therese Hydén a mulțumit din suflet României și românilor pentru sprijinul și colaborarea oferite în timpul mandatului său, încheind astfel o perioadă marcată de angajament și realizări în relațiile bilaterale româno-suedeze.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Moldova Invest în dialog cu E.S. Marios S. Kountourides, Ambasadorul Ciprului în România

Ambasadorul a acordat un interviu exclusiv pentru ediția de primăvară a revistei Moldova Invest, în cadrul căruia a subliniat contribuția sa la consolidarea relațiilor bilaterale și promovarea cooperării economice între România și Suedia:

Interviul poate fi citit AICI.


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in International

To Top