Connect with us

Leier în România: O poveste de succes în industria materialelor pentru construcții

5D4L0960 scaled - Moldova Invest

Companii

Leier în România: O poveste de succes în industria materialelor pentru construcții

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

“Suntem entuziasmați să aducem aceste îmbunătățiri semnificative în oferta noastră de produse, continuand astfel să susținem dezvoltarea și progresul în industria construcțiilor. Cu extinderea capacității noastre de producție și prin lansarea de noi produse, suntem pregătiți să răspundem cu succes cerintelor clientilor nostri si sa contribuim la construirea unor proiecte durabile.”Adrian Minzat- Manager General, Leier Romania – punct de lucru Iasi

Prezență solidă în România

Cu cinci fabrici în țară, Leier nu numai că oferă materiale de înaltă calitate, ci și contribuie la dezvoltarea economică a României. Cu o istorie bogată și cu o experiență vastă în domeniu, au dovedit constant angajamentul față de calitate și durabilitate.

Avand facilități de producție în diverse regiuni ale țării, reușesc să răspunda prompt cerințelor pieței locale si astfel produsele sa ajunga la clienți în timp util.

5D4L0960 scaled - Moldova Invest

Gama variată de produse

Leier se remarcă prin diversitatea gamei de produse pentru construcții. De la cărămizi, blocuri de beton, sisteme de coș de fum, țigle și pavele și până la sisteme de drenaj și soluții pentru construcții ecologice, compania oferă o gamă completă de materiale și soluții pentru proiectele de construcție din România.

Produsele Leier sunt recunoscute pentru calitatea lor superioară și designul atractiv.  Avand soluții adecvate pentru construcțiile rezidențiale, comerciale și industriale, Leier acoperă o plajă largă de nevoi din piața construcțiilor.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Într-un parteneriat transatlantic Lockheed Martin și Aerostar Bacău deschid în premieră europeană un centru de mentenanță pentru sistemele de rachete HIMARS și elicopterele S-70 Black Hawk

Sustenabilitatea este in centrul atentiei

Într-o eră în care preocupările pentru mediu și dezvoltarea sustenabilă sunt tot mai evidente, Leier se angajează să aducă contribuții pozitive. Compania investește în tehnologii și procese prietenoase cu mediul pentru a minimiza impactul asupra acestuia. In Leier se pune accent pe reducerea consumului de energie în procesele de producție și pe utilizarea resurselor regenerabile ori de câte ori este posibil.

Într-un demers îndrăzneț spre sustenabilitate și responsabilitate socială, Grupul Leier a preluat inițiativa de a instala centrale fotovoltaice în trei dintre unitățile sale de producție din țară. Fabricile din Iași, Sighișoara și Unirea au devenit gazdele unor proiecte ambițioase, având ca obiectiv principal producerea de energie electrică din surse regenerabile de energie, respectiv, energie solară.

Un aspect important al acestui proiect este capacitatea energetică produsă, care va acoperi aproximativ 35% din consumul anual de energie electrică al celor trei fabrici.

Investiții în infrastructură și tehnologie

Pentru a răspunde cererii crescânde din industria construcțiilor, Leier a investit semnificativ în tehnologie și infrastructură. Cele cinci fabrici ale companiei din România sunt dotate cu echipamente de producție de ultimă generație, ceea ce asigură calitatea superioară a produselor.

Făcand referire la fabrica din Iași, grupul anunta investiții de aproximativ 25 milioane de euro în construcția liniei de vibropresate, a unei noi platforme de depozitare, precum și în construcția de noi căi de access și împrejmuiri, lucrări efectuate pe parcursul anului trecut.

Moldova Invest îți recomandă și ...   INS: Consumul și Investițiile - Motoarele economiei în primul trimestru

Parteneriat cu comunitatea locală

Un alt aspect semnificativ al implicării Leier în România este parteneriatul lor cu comunitatea locală. Compania sprijină proiecte sociale și de dezvoltare, contribuind la crearea multor locuri de muncă și la îmbunătățirea calității vieții în regiunile în care operează. Leier demonstrează angajamentul său de a contribui la creșterea și dezvoltarea durabilă a României.

Un viitor luminos

Industria materialelor de construcții a cunoscut o creștere semnificativă în ultimii ani, pe măsură ce cererea pentru proiecte de construcții a crescut în întreaga lume. În acest context, companiile producătoare de materiale pentru construcții sunt în căutare constantă de modalități de a-și extinde și îmbunătăți capacitățile de producție pentru a răspunde cerințelor clienților. Un exemplu notabil în acest sens este extinderea capacității de producție a fabricii Leier din Iași prin investițiile făcute în dezvoltarea liniei de  producție a prefabricatelor din beton.

Această mișcare strategică a fost motivată de creșterea cererii din partea clienților Leier și de dorința de a oferi produse de cea mai înaltă calitate.

Leier lanseaza un nou model de Pavele Premium

La mai puțin de un an distanță de la punerea în funcțiune a noi linii de producție a prefabricatelor din beton, a fabricii Leier din Iași, aceștia au demonstrat că au expertiză necesară, dobândită în cei peste 55 de ani de activitate a grupului, să scoată rapid în piață, produse premium, competitive.

Cele mai recente realizări și completări aduse portofoliului de produse Leier, o constituie Pavalele Castrum, pavele din gama premium, Kaiserstein. Aceste pavele sunt rezultatul cercetării de piață constante pentru a dezvoltă produse care să îndeplinească chiar și cele mai înalte așteptări ale clienților, în materie de design. Acest model este produs în fabricile din Iași și din Catcau.

Moldova Invest îți recomandă și ...   De la Henri Coandă la Elon Musk și Denis Tudor: Povestea Hyperloop, un sistem revoluționar

Pavelele premium, Kaiserstein, sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, astfel încât să ofere o durabilitate excepțională și un aspect estetic deosebit. Castrum, prin designul deosebit și prin cele 5 variante de culori, precum și prin posibilitățile multiple ale acestora de mixare, oferă clienților libertatea de a-și personaliza spațiile exterioare și astfel să creeze unicitate.

articol - Moldova Invest

Caracteristici cheie ale Pavelelor Premium:

Design elegant și varietate estetică:  Pavelele Castrum au un design deosebit și sunt disponibile în 5 culori care permit multiple posibilități de mixare, oferind astfel  clienților libertatea de a realiza proiecte unice, cu personalitate.

Durabilitate și rezistență: Pavelele Leier sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, astfel încât să reziste la uzură, intemperii și greutatea vehiculelor.

Ușor de intreținut: Pavelele Leier sunt concepute pentru a necesita un efort minim de întreținere si pentru a asigura o durată lungă de viață.

Această lansare reflectă încă o dată angajamentul acestora de a furniza produse de top și de a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale pieței materialelor pentru construcții.


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Companii

To Top