Connect with us

Primarul Neculai MIRON: “Fiecare proiect încheiat cu succes este un pas înainte spre realizarea viziunii de dezvoltare sustenabilă a Primăriei Valea Seacă”

Design fara titlu 2 - Moldova Invest

Iași

Primarul Neculai MIRON: “Fiecare proiect încheiat cu succes este un pas înainte spre realizarea viziunii de dezvoltare sustenabilă a Primăriei Valea Seacă”

Comuna Valea Seacă este situată în Nord-Vestul județului Iași, la doar 90 km de municipiul Iași și aproximativ 10 km de municipiul Pașcani, comuna reprezintă un punct important pe harta regiunii, având în componență satele: Valea Seacă, Contesti și Topile

Primăria Valea Seacă, condusă cu pricepere de edilul Neculai Miron, s-a dedicat în ultimii ani îmbunătățirii calității vieții comunității, proces susținut prin intermediul proiectelor semnificative care au fost finalizate de-a lungul anilor.

Primăria Valea Seacă, sub conducerea primarului Neculai Miron, rămâne dedicată promovării dezvoltării sustenabile și îmbunătățirii calității vieții pentru toți cetățenii săi.

IMG 20200711 WA0003 e1699604323896 - Moldova Invest

Prin intermediul proiectelor finalizate, celor în derulare și celor viitoare, comuna își întărește poziția ca un loc atractiv și prosper pentru locuitori și vizitatori deopotrivă.

Care sunt proiectele pe care le-ati finalizat in ultimii ani? Numiți 3 dintre acestea.

În ultimii ani, Primăria Valea Seacă a depus eforturi susținute pentru a aduce beneficii semnificative comunității sale. Iată trei dintre proiectele finalizate care au contribuit la dezvoltarea comunei:

  • Punte Pietonală peste Pârâul Conteasca în satul Contesti. Este o realizare importantă pentru conexiunea dintre mai multe zone ale comunei, această punte pietonală nu doar facilitează accesul oamenilor, dar contribuie și la siguranța cetățenilor.
  • Sistem de Monitorizare Video: această investiție a adus un plus semnificativ în asigurarea siguranței în zonă. Rolul acestui sistem este să contribuie la prevenirea infracțiunilor și la protejarea cetățenilor și a proprietăților lor.
  • Parc Valea Seacă: Crearea unui spațiu de recreere contribuie la bunăstarea comunității. Parcul acesta a devenit de întâlnire pentru locuitori, oferind un mediu relaxant, atracții și aducând un beneficiu pentru toate vârstele.
Moldova Invest îți recomandă și ...   Romgaz lansează licitația pentru un contract de 120 de milioane de euro în scopul măririi capacității de extracție la cel mai mare depozit de gaze din România

272189477 309323411212952 3253295435146581244 n - Moldova Invest

Dacă ne referim la prezent, ce proiecte aveți în derulare și care este stadiul acestora?

În prezent, Primăria Valea Seacă continuă să se concentreze pe dezvoltare, având în desfășurare proiecte importante:

  • Sistem de distribuție și alimentare cu apă în comună: Îmbunătățirea infrastructurii de apă și canalizare este o prioritate, asigurând cetățenilor acces la resurse esențiale și contribuind la sănătatea și igiena comunității.
  • Alimentare cu gaz metan: Extinderea rețelei de gaz metan înseamnă o alternativă eficientă și ecologică pentru încălzirea gospodăriilor. Aceasta nu doar modernizează comuna, dar și susține durabilitatea.
  • Modernizare drumuri comunale prin asfaltare: Investiția în infrastructura rutieră nu doar îmbunătățește accesibilitatea, dar și sporește confortul călătoriei pentru locuitori și vizitatori. Acest proiect are un impact semnificativ asupra calității vieții.
Moldova Invest îți recomandă și ...   Transformarea Municipiului Huși, sub conducerea primarului ing. Ioan CIUPILAN: inovație, sustenabilitate și proiecte de dezvoltare

“Primăria Valea Seacă, într-un efort continuu de a răspunde nevoilor și așteptărilor locuitorilor, are în plan o serie de proiecte care vizează dezvoltarea durabilă și îmbunătățirea continuă a comunității”

Ce proiecte aveți în plan pentru următoarea perioadă?

Primăria Valea Seacă, într-un efort continuu de a răspunde nevoilor și așteptărilor locuitorilor, are în plan o serie de proiecte care vizează dezvoltarea durabilă și îmbunătățirea continuă a comunității.

WhatsApp Image 2023 11 10 at 10.22.01 e9d34847 - Moldova Invest

Aceste proiecte, axate pe infrastructură, cultură și sănătate, promit nu doar o creștere estetică și funcțională a zonei, ci și o consolidare a legăturilor dintre membrii comunității. Dintre acestea, menționăm:

  • Reabilitarea Căminului Cultural Valea Seacă: Căminul cultural reprezintă inima unei localități, fiind locul unde se înfiripă și cresc legăturile culturale, sociale și emoționale ale comunității. Prin reabilitarea acestei clădiri, Primăria își propune nu doar să ofere un spațiu modern și atrăgător pentru diverse activități, dar și să susțină și să promoveze valorile, tradițiile și identitatea locală. Fiecare eveniment găzduit aici va servi ca o punte între generații, ca un loc de întâlnire și de schimb cultural, fortificând spiritul comunitar.
  • Reabilitarea punctelor sanitare: Sănătatea publică și igiena comunitară sunt prioritare pentru orice administrație locală. În acest sens, Primăria are în vedere modernizarea și reabilitarea unor puncte sanitare esențiale, precum Contesti. Aceasta nu este doar o măsură care va contribui la o mai bună stare de sănătate a locuitorilor, ci și un pas înainte spre asigurarea unui nivel de viață superior, oferind condiții sanitare corespunzătoare, accesibile și moderne.
  • Finalizarea proiectelor curente: este știut faptul că orice proiect inițiat și neterminat este un potențial neexploatat, o promisiune nerăsplătită comunității.
Moldova Invest îți recomandă și ...   Investiție masivă, obiectiv impresionant pentru județul Vaslui! Peste 211 milioane de lei pentru dezvoltarea a 500 de km de rețele de gaze naturale

Astfel, Primăria se angajează să aducă la finalizare toate proiectele începute, asigurându-se că fiecare inițiativă își atinge scopul propus și oferă beneficiile așteptate locuitorilor. Fiecare proiect încheiat cu succes este un pas înainte spre realizarea viziunii de dezvoltare sustenabilă a Primăriei Valea Seacă.

Primăria Valea Seacă își îndreaptă toate resursele și eforturile spre crearea unui mediu de viață cât mai favorabil pentru toți locuitorii.


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iași

To Top