Connect with us

A fost aprobat bugetul județului Bacău pentru 2024! 64% din sumă, alocată DEZVOLTĂRII

417543247 886921110104849 1432437130794909901 n - Moldova Invest

Bacău

A fost aprobat bugetul județului Bacău pentru 2024! 64% din sumă, alocată DEZVOLTĂRII

Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, a anunțat că bugetul pentru anul 2024 a fost aprobat. Acesta este axat în principal pe dezvoltare, 64% din suma totală fiind  alocată acestei secțiuni

De asemenea, președintele CJ a subliniat că 51% din sursele de finanțare provin din fondurile europene.

Declarând că obiectivul principal este să îmbunătățească imaginea și percepția asupra județului, Ivancea a menționat că se acordă o atenție deosebită investițiilor practice și obiectivelor din municipiul reședință de județ, în domenii precum sănătatea, cultura și sportul. Aceste eforturi au ca scop scoaterea Bacăului din “zona gri” și consolidarea prestigiului județului.

“Semnificative sunt fondurile prevăzute pentru investiții practice și obiective în municipiul reședință de județ, în domeniile sănătate, cultură și sport, pentru a putea scoate Bacăul din zona gri, care inevitabil se răsfrânge și asupra imaginii și percepției asupra județului”, a declarat președintele CJ Bacău.

Bugetul propus reflectă prioritățile investiționale ale anului 2024, care includ dezvoltarea infrastructurii de sănătate, transport, cultură, sport și învățământ. Prin aceste investiții, CJ Bacău își propune să ofere rezidenților și vizitatorilor o infrastructură modernă și servicii de calitate, consolidând astfel poziția județului în rândul regiunilor dezvoltate și atractive din țară.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Primarul sucevean Ion ȘTEFAN: “Comuna Bunești a reușit să finalizeze cu succes mai multe proiecte importante care au avut un impact semnificativ asupra comunității!”


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacău

To Top