Connect with us

Adrian Gârmacea a deschis la Bacău un showroom de uşi şi ferestre. Investiția se ridică la 3 milioane de euro!

barrier - Moldova Invest

Bacău

Adrian Gârmacea a deschis la Bacău un showroom de uşi şi ferestre. Investiția se ridică la 3 milioane de euro!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Fabrica de uşi și ferestre Barrier din Bacău reprezintă un exemplu de colaborare armonioasă între oameni, echipamente, utilaje și roboți. Ușile și ferestrele produse aici pleacă în opt țări europene, dar și în țări din Asia și Africa.

Halele de producţie ale Barrier se întind pe şase hectare, iar compania mai are loc de extindere pe încă patru. De altfel, compania intenționează să se extindă și mai mult în viitorul apropiat. Capacitatea actuală de producție este de aproximativ 2.000 de ferestre pe zi, după investiții semnificative în ultimii ani. Prin urmare, Adrian Gârmacea, proprietarul companiei, are încredere că Barrier va genera o cifră de afaceri de peste 100 de milioane de euro în următorii ani.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Bacău, complet transformată!

Cea mai nouă investiție realizată de Barrier a fost într-un showroom de 1.200 de metri pătrați, o investiție de 3 milioane de euro. „Încheiem o etapă investițională de 14 milioane de euro, din care 8 milioane de euro doar pentru utilaje“, a dezvăluit Gârmacea. Prin aceste investiții, compania a creat 200 de noi locuri de muncă și a investit în energie regenerabilă, ajungând la o capacitate de 0,6 MWh instalați.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Președintele CJ Bacău, Valentin IVANCEA, în inspecție pe șantierele de la Spitalul Județean de Urgență


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacău

To Top