Connect with us

Băcăuanii de la EMERGENT INVESTMENTS raportează un profit de 65,2 mil. lei în primele 6 luni ale anului 2022

evergent - Moldova Invest

Bacău

Băcăuanii de la EMERGENT INVESTMENTS raportează un profit de 65,2 mil. lei în primele 6 luni ale anului 2022

Emergent Investments a anunţat pentru primul semestru al anului un profit net de 54,2 milioane de lei, dintre care 11 milioane câştig net din vânzarea activelor, depăşind astfel estimările privind rezultatul net al sfârşitului de an

Valoarea totală a activelor (AUM) este de 2.450 milioane lei, în creștere cu 1,7% față de S1 2021, iar valoarea activului net este de 2.278 milioane lei, în creștere cu 2,1% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Moldova Invest îți recomandă și ...   A fost semnat acordul pentru studiile de fezabilitate necesare construcției Autostrăzii Iași-Ungheni-Chișinău-Odesa

Evergent Office Building e1660561131299 - Moldova Invest

Rezultatul net, de 65,2 milioane lei, al primului semestru marchează depășirea țintei previzionate pentru întreg anul 2022, confirmând reziliența companiei în contextul suprapunerii unor dezechilibre economice și a tensiunilor geopolitice.

Deși acești factori au determinat creșterea aversiunii la risc, am explorat oportunitățile apărute și le-am valorificat investind peste 100 milioane lei în această perioadă.

Chiar dacă perspectiva recesiunii este tot mai pronunțată, rămânem încrezători în agilitatea echipei Emergent Investments de a opera cu prudență în acest mediu tumultos și ne așteptăm să închidem cu rezultate pozitive anul 2022.”, a declarat Claudiu Doroș, Președinte al Consiliului de Administrație și Director General al Emergent Investments.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Misiune economică la Chișinău, organizată de Camera de Comerț și Industrie Iași


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacău

To Top