Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Cătălina CIOFU, deputat PNL de BACĂU

CATALINA CIOFU 1 - Moldova Invest

Bacău

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Cătălina CIOFU, deputat PNL de BACĂU

O analiză Moldova Invest: „Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?“

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!

Moldova Invest îți recomandă și ...   România a fost principalul furnizor de motorină al Ucrainei în anul 2023

DEPUTAT PNL DE BACĂU: CĂTĂLINA CIOFUCatalina Ciofu - Moldova Invest

Deputatul Cătălina CIOFU, vicepreședinte al PNL Bacău, potrivit ultimei declarații de avere are un teren de 3300 de metri pătrați, intravilan în orașul Comănești, achiziționat în 2016 împreună cu soțul, Adrian, care este subofițer la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență din Bacău.

În 2018 cei doi soți au cumpărat un apartament în orașul Comănești de 65 de metri pătrați și au început construcția unei case, în aceeași localitate, de 177, 56 metri pătrați. Deputatul Cătălina CIOFU are un autoturism Audi Q5, fabricat în 2011.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA) estimează că în 2024 vor fi înmatriculate în România 180.400 de vehicule noi, dintre care 150.000 îl vor reprezenta autoturismele

În 2020 a împrumutat PNL Bacău cu suma de 130 de mii de lei, contribuție pentru campania electorală iar banii i-au fost returtnați anul trecut de Autoritatea electorală Permanentă. Pentru construcția vilei din Comănești a făcut două împrumuri, în 2018 și 2019, în valoare de 153 de mii și 50 de mii de lei, care sunt scadente în 2045, respectiv 2027.

În ultimul an, în casa familiei CIOFU au intrat 131412 lei, de la Camera Deputaților, 53580 de lei, îndemnizație creștere copil pentru Adrian CIOFU, 130 de mii de la AEP și două alocații de stat pentru copiii minori, de 2568 și 5124 de lei.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Președintele CJ Bacău Valentin Ivancea a semnat contractul pentru reabilitarea Complexului Muzeal „Iulian Antonescu”


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacău

To Top