Connect with us

CJ Bacău a acordat premii în valoare de 300.000 euro tinerilor care au obținut rezultate remarcabile la olimpiade și competiții sportive în 2023

ivancea premiere - Moldova Invest

Bacău

CJ Bacău a acordat premii în valoare de 300.000 euro tinerilor care au obținut rezultate remarcabile la olimpiade și competiții sportive în 2023

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Consiliul Județean Bacău susține copiii și tinerii băcăuani cu rezultate remarcabile la olimpiade și competiții sportive, acordându-le premii în valoare totală de aproximativ 300.000 euro

„Consecvent angajamentului de a susține excelența, astăzi, am acordat 459 de premii pentru cei care au obținut rezultate remarcabile la olimpiade și competiții sportive, pe parcursul anului 2023.

Investiția în oameni și recompensarea lor este o prioritate pentru Consiliul Județean iar acest lucru este demonstrat prin valoarea premiilor care a fost triplată anul acesta și totalizează aproximativ 300.000 euro.

De la an la an, am crescut valoarea premiilor acordate iar rezultatele au fost pe măsură.

Dacă în 2021 am alocat aprox. 22.000 euro pentru 112 premiați, în 2022 am răsplătit 320 persoane cu premii de peste 100.000 euro.

ivancea premii copii - Moldova Invest

Mă bucură enorm faptul că, prin acești copii și tineri extrem de ambițioși, în anul 2023 s-au înregistrat rezultate excepționale pentru județul Bacău.

Prin acordarea acestor premii ne-am propus să vă încurajăm și să vă susținem pașii pe drumul spre excelență!

Un gând special adresez către cei care vă sunt aproape și vă susțin: părinții, profesorii, directorii și antrenorii voștri.

În mod cert, acest trio: elev/sportiv- profesor/antrenor- părinți este formula care aduce rezultate de excepție iar noi, reprezentații administrației publice, ne dorim să încununăm și să evidențiem efortul și dăruirea voastră pe calea performanței.

ivancea premianti - Moldova Invest

Cu emoție, am acordat și un premiu special pentru voluntarul anului 2023- Denisa Alexandra Moraru care a reușit să ne impresioneze prin puterea exemplului, voinței și dăruirii sale.

Îi felicit pe toți cei care fac cinste județului nostru și îmi reînnoiesc angajamentul de a susține și răsplăti performanța!

În mod cert, Bacăul este izvor de valoare iar ecoul performanțelor obținute de băcăuani este incontestabil” a punctat președintele CJ Bacău Valentin Ivancea.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Primăria Bacău vrea să aloce 100 de MILIOANE DE LEI din bugetul local pentru reabilitarea Teatrului GEORGE BACOVIA și a HOTELULUI CENTRAL


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacău

To Top