Connect with us

Consiliul de Administrație al CHIMCOMPLEX BORZEȘTI are o NOUĂ STRUCTURĂ, cu o majoritate de MEMBRI INDEPENDENȚI

chimcomplex e1659416457570 - Moldova Invest

Bacău

Consiliul de Administrație al CHIMCOMPLEX BORZEȘTI are o NOUĂ STRUCTURĂ, cu o majoritate de MEMBRI INDEPENDENȚI

Consiliului de Administrație al Chimcomplex Borzesti are o nouă structură, cu o majoritate de membri independenți, președintele Ștefan Vuza fiind singurul reprezentant al acționarului majoritar

Madeline Alexander, Gabriel Tischer, Witold Urbanowski și Veronica Preoteasa sunt cei 4 noi administratori Chimcomplex votați ieri, 01.08.2022.

chimcomplex e1659416457570 - Moldova Invest

„Experiența internațională și cunoștințele vaste despre industrie și mediul de afaceri a celor 4 membri independenți votați astăzi, precum și celor 2 ce ni se vor alătura peste aproximativ 2 săptămâni, se aliniază perfect cu prioritățile Chimcomplex.

Sunt încrezător că mărirea numărului de administratori de la 5 la 7 dintre care 6 vor fi independenți va aduce un aport valoros consiliului nostru, pe măsură ce ne dezvoltăm. Două femeile puternice și încrezătoare ni s-au alăturat în boardul Chimcomplex, ceea ce este un alt câștig pentru companie.

Cred că senioritatea și entuziasmul noilor experți este un avantaj pentru a continua să transformăm compania, astfel încât să încorporăm sustenabilitatea, digitalizarea și experiența internațională în procesele noastre, în planul de investiții și practicile corporate”, a declarat Ștefan Vuza, Președintele Consiliului de Administrație Chimcomplex.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Investițiile de 14 milioane de euro destinate consolidării securității Aeroportului Bacău au fost FINALIZATE cu succes

stefan vuza - Moldova Invest

Dr.ing. Virgiliu Băncilă, Vicepreședinte Chimcomplex se retrage după 55 de ani de activitate: „Vreau să-i mulțumesc domnului Băncilă, pentru pasiunea și dăruirea față de Chimcomplex și acționarii săi. Experiența și sfaturile sale în momentele critice ale evoluției companiei au fost de neprețuit pentru consiliu și pentru mine personal”, a mai adăugat Ștefan Vuza.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacău

To Top