Connect with us

Constructorul băcăuan Dorinel UMBRĂRESCU, necontestat pe loturile 2 și 3 ale autostrăzii A7. Contractele vor putea fi SEMNATE în 2023

Umbrarescu santier - Moldova Invest

Bacău

Constructorul băcăuan Dorinel UMBRĂRESCU, necontestat pe loturile 2 și 3 ale autostrăzii A7. Contractele vor putea fi SEMNATE în 2023

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Potrivit reprezentanților CNAIR, nu au fost înregistrate contestații pentru loturile 2 și 3 din Autostrada Buzău-Focșani. Prin urmare, contractele pentru execuția acestora vor putea fi semnate la începutul anului viitor

Pentru aceste loturi, câștigător a fost reconfirmat grupul UMB, controlat de Dorinel Umbrărescu.
În data de 12 decembrie, grupul UMB a fost desemnat din nou câștigător pe loturile 2 și 3 din Autostrada Buzău – Focșani (A7). Pentru depunerea contestațiilor a existat un termen de 10 zile.
Tronsonul 2 (Vadu Pașii – Râmnicu Sărat) are o lungime de 30,8 km și o valoare de 1,31 miliarde de lei (fără TVA).

Tronsonul 3 (Râmnicu Sărat – Mândrești Munteni) are o lungime de 36,1 km și o valoare de 1,46 miliarde de lei (fără TVA).

Moldova Invest îți recomandă și ...   Când va fi gata autostrada Bacău-Pașcani, o investiție de 4,66 miliarde lei. Anunțul directorului general al CNAIR

Pentru tronsonul 2 contractul include construcția a 12 poduri printre care se numără Podul peste râul Râmnic și peste DN22.

Pentru tronsonul 3 este prevăzută în contract inclusiv construcție a 18 poduri și a unui pasaj, printre care se numără Podul peste DJ 205R și peste râul Râmna.

Lungimea însumată a celor 4 tronsoane ale Autostrăzii Buzău – Focșani, câștigate de UMB, va fi de 82,44 km, acestea realizând efectiv prima legătură rutieră de mare viteză dintre Muntenia și Moldova.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Bursă. Acţiunile Aerostar se tranzacţionează în creştere cu 4.3%

UMB, cel mai puternic constructor român de drumuri, ar putea construi toată Autostrada Moldovei de la Buzău la Pașcani (10 loturi). UMB a fost desemnat câștigător luna aceasta pe ultimele trei loturi, de la Bacău la Pașcani.


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacău

To Top