Connect with us

Constructorul băcăuan, Dorinel UMBRĂRESCU, și-a amplasat FABRICA de GRINZI pe lotul 2 CORBEANCA-AFUMAȚI

lotul 2 e1659441642485 - Moldova Invest

Bacău

Constructorul băcăuan, Dorinel UMBRĂRESCU, și-a amplasat FABRICA de GRINZI pe lotul 2 CORBEANCA-AFUMAȚI

Firmele constructorului băcăuan, Dorinel Umbrărescu, se pregătesc să construiască cele 10 poduri și pasaje prevăzute pe lotul 2 Corbeanca – Afumați (19 km) din Autostrada de Centură București Nord (A0 Nord)

Imaginile cu fabrica și depozitele de grinzi apar în primele cinci minute ale unui videoclip postat pe forumul PeUndeMerg.ro al Asociației Pro Infrastructură.

Reamintim faptul că pe 1 iulie 2022, Ministerul Transporturilor a emis autorizația de construire pentru executarea lucrărilor pentru lotul II Nord al Autostrăzii A0.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Proiectele de dezvoltare și modernizare ale comunei ieșene Bârnova, pe lista de priorități a primarului Mihai BĂLAN

lotul 2 e1659441642485 - Moldova Invest

„Valoarea lucrărilor autorizate este de 523,25 milioane de lei fără TVA, iar durata de execuție a acestora este de 22 de luni, de la data începerii efective a lucrărilor”, a declarat secretarul de stat în Transporturilor Irinel Ionel Scrioșteanu.

Contractul pentru proiectarea și execuția lotului 2 al A0 Nord a fost semnat pe 17 mai 2021 și are o valoare de 831,92 milioane de lei, fără TVA. Ordinul de începere a fost emis pe 16 august 2021 iar termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este ultimul trimestru din 2024. Contractul prevede 12 luni pentru proiectare și 22 de luni pentru execuție.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Grupul AGRICOLA din Bacău, investiția de 40 milioane de euro într-o nouă fabrică de preparate gata de consum

Autostrada de Centură București A0 va avea o lungime totală de 101 km și este parte a unui uriaș proiect european de infrastructură rutieră numit Coridorul 4 pan-european, care traversează România de la Vest la Est, pe direcția Nădlac – Arad – Timișoara – Lugoj – Deva – Sibiu – Pitești – București – Constanța.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacău

To Top