Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Ana CĂTĂUȚĂ, deputat PSD de BACĂU

ANA CATAUTA 1 - Moldova Invest

Bacău

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Ana CĂTĂUȚĂ, deputat PSD de BACĂU

O analiză Moldova Invest: Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?“

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Un nou tip de ”BCA”, fabricat din resturi de lemn, a fost prezentat la Universitatea „George Bacovia” din Bacău

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!


DEPUTAT PSD DE BACĂU: ANA CĂTĂUȚĂ

ana catauta - Moldova Invest

Ana CĂTĂUȚĂ se află la primul mandat de deputat al Parlamentului României. Potrivit declarației de avere, deține un teren, de 800 de metri pătrați,  în satul Lilieci, comuna Hemeiuși, din județul Bacău și 41 de metri pătrați, lângă București, în localitatea Voluntari.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Transelectrica investește 70,7 milioane de lei în linia electrică Gutinaș-Smârdan pentru a conecta județul Bacău la sursele eoliene din Dobrogea

În 2014 și-a construit o casă de 79 de metri pătrați în satul Lilieci iar în 2018 și-a cumpărat un apartament de 82.9 metri pătrați în Voluntari.

Are un BMW fabricat în 2018. La capitolul active financiare,  Ana Cătăuță declară în conturi și în fonduri de pensii private aproximativ 130 de mii de lei.

Imobilele cumpărate i-au adus și datorii consistente: are un credit de 443581 de lei la Banca Comercială Română, scadent în 2048 și un alt credit, pentru mașină, contractat în 2018, în valoare de 164933 de lei, scadent în 2023.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Frații DEDEMAN își extind portofoliul. Au achiziționat un ansamblu imens de terenuri într-o zonă rezidențială de lux din nordul capitalei

De la Camera Deputaților, Ana Cătăuță a realizat venituri de 136669 lei.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacău

To Top