Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Claudiu ILIȘANU, deputat PSD de BACĂU

CLAUDIU ILISANU 1 - Moldova Invest

Bacău

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Claudiu ILIȘANU, deputat PSD de BACĂU

                     O analiză Moldova Invest: Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Moldova Invest îți recomandă și ...   CJ Bacău a acordat premii în valoare de 300.000 euro tinerilor care au obținut rezultate remarcabile la olimpiade și competiții sportive în 2023

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!


                               DEPUTAT PSD DE BACĂU: CLAUDIU ILIȘANU

Potrivit ultimei declarații de avere, depusă la termen, deputatul băcăuan Claudiu Ilișanu, membru PSD, are un teren de 686 de metri pătrați, intravilan, în comuna Mărgineni, care a fost achiziționat, împeună cu soția, Andreea ilișanu, în 2015.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Vor începe lucrările la autostrada Arad-Oradea, care va face legătura între nordul și sudul Europei. Proiect de 10,7 miliarde lei

Claudiu ilisanu - Moldova Invest

Claudiu Ilișanu are și un apartament de 84 de metri pătrați cumpărat în 2013.

La capitolul datorii, deputatul băcăuan menționează trei credite: un împrumut pentru ”Prima Casă, de 49500 de euro, care este scadent în 2043, un alt împrumut de 23 de mii de lei, scadent în 2023 și un credit contractat în 2021, scadent în 2024, în valoare de 121912 lei.

Veniturile familiei deputatului băcăuan, în 2021,  au fost compuse din: 131912 lei, îndemnizație de la Camera Deputaților, 83400 de lei, îndemnizație de creștere copil pentru soție și alocațiile în valoare de aproximativ 7700 de lei.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Autostrada A13 Bacău – Brașov rămâne în așteptare. Licitația pentru studiul de fezabilitate, AMÂNATĂ din nou! Valoarea proiectului se ridică la 77,191 milioane de lei


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacău

To Top