Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Costel DUNAVA, deputat PSD de BACĂU

COSTEL DUNAVA - Moldova Invest

Bacău

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Costel DUNAVA, deputat PSD de BACĂU

O analiză Moldova Invest: Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?“

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!

Moldova Invest îți recomandă și ...   Consiliul Județean Bacău va investi 20 de milioane de euro în construcția un centru avansat de îngrijiri paliative și recuperare pediatrică

DEPUTAT PSD DE BACĂU: COSTEL DUNAVA

Costel dunava Deputat - Moldova Invest

Costel Dunava Și-a actualizat declarația de avere și de interese pentru ultimul an. Împreună cu soția, Oana Delia, a moștenit două terenuri agricole de 4 hectare, în comuna Mileanca, județul Botoșani dar și un teren intravilan de 1087 de metri pătrați.

În municipiul Bacău, cei doi soți au moștenit o șesime din 3700 de metri pătrați de teren iar în 2019, au mai cumpărat 399 de metri pătrați.

Deputatul Dunava declară că împreună cu soția este proprietar a două apartemente în municipiul Bacău, de 48 și 69 de metri pătrați, al unei vile de 167 de metri pătrați, tot în municipiul Bacău dar și al unei case moștenite în Mileanca, Botoșani.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Contractul pentru execuția lucrărilor la Athletic Park din Bacău, a fost SEMNAT. Investiția se ridică la 14,5 milioane euro

În declarație nu sunt mențiuni asupra unor bunuri sau bijuterii a căror valoare să depășească 3 mii de euro.

În conturi și fonduri de pensii Costel Dunava a adunat peste 210 mii de lei și a împrumutat o persoană, în nume personal, cu 10 mii de euro. În ultimii ani, deputatul băcăuan a făcut patru credite în bănci, în valoare totală de aproximativ 150 de mii de lei. Cel mai mare din ele, contractat în 2019 și scadent în 2049 este în valoare de peste 336 de mii de lei.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Firma italiană IRD Engineering, contract de 106 milioane de lei pentru supervizarea Autostrăzii A7 Focșani-Bacău

În ultimul an a câștigat, de la Camera Deputaților, 141919 lei iar Oana Delia, consilier în cadrul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, 80137 de lei.

Potrivit declarației de interese, Costel Dunava este vicepreședinte al Asociației de Vânătoare Rara Apri și membru al Asociației pentru o Europă Unită Bacău și al Asociației pentru Îndrumare, Informare și Susținerea Victimelor Accidentelor Bacău.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacău

To Top