Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Cristina Ionela BREAHNĂ-PRAVĂȚ, senator PSD de BACĂU

CRISTINA PRAVAT - Moldova Invest

Bacău

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Cristina Ionela BREAHNĂ-PRAVĂȚ, senator PSD de BACĂU

O analiză Moldova Invest: „Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?“

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!


SENATOR PSD DE BACĂU: CRISTINA IONELA BREAHNĂ PRAVĂȚ

Cristina Breahna Pravat - Moldova Invest

Senatorul Cristina Ionela BREAHNĂ-PRAVĂȚ, aflată la primul mandat în PARLAMENTUL ROMÂNIEI și-a actualizat declarația de avere pentru ultimul an.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea a anunțat finalizarea lucrărilor la Axa Rutieră Strategică 3, proiect în valoare de 46 milioane de lei

Este lector universitar la Universitatea ”Vasile Alecsandri” din Bacău și în trecut a fost director al Oficului pentru Cadastru și Publicitate Imobiliară dar și consilier local al municipiului Bacău.

Cristina Ionela BREAHNĂ-PRAVĂȚ afirmă că are două terenuri intravilane, unul în municipiul Bacău, de 44 de metri pătrați iar altul în comuna Colonești, de 814 metri pătrați.

Senatorul băcăuan și-a cumpărat un apartament de 106 metri pătrați, în 2010, în municipiul Bacău.

Soțul, Cristinel Gheorghiță Breahnă, are un alt apartament, căpătat înainte de căsătorie, în 2005, cu o suprafață de 83 de metri pătrați dar și o cotă de 3/16 din două apartamente moștenite.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Misiune economică la Chișinău, organizată de Camera de Comerț și Industrie Iași

În 2012, cei doi soți și-au achiziționat o casă de 112 metri pătrați în comuna Colonești.

În ceea ce privește activele financiare, senatorul PSD declară  peste 300 de mii de lei în conturi sau fonduri de investiții sau de pensii.

În ceea ce privește datoriile, senatorul Cristina Breahnă-Pravăț declară credite de peste 130 de mii de lei, care sunt scadente în următorii trei ani.

În 2021, Cristina Breahnă -Pravăț a realizat venituri de 131412 lei de la Senatul României, 60083 de lei din activitatea de lector universitar la Universitatea ”Vasile Alecsandri” din Bacău, 1284 de lei, drepturi salariale restante de la OCPI și 140301 lei, rambursarea de către Autoritatea Electorală Permanentă, a  cheltuielilor făcute în campaniile electorale din 2020.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Arabia Saudită devine producător de componente ale sistemului antirachetă al Lockheed Martin în contextul tensiunilor din Orientul Mijlociu

Soțul senatoarei, Cristinel Gheorghiță Breahnă, a obținut 60132 de lei, soldă militară, 12410 lei, norma de hrană, 3510 lei, norma de echipament iar pentru fiica minoră, cei doi soți au primit o alocație de stat de 2568 de lei.

În ceea ce privește declarația de interese, Cristina Ionela Breahnă Pravăț își declară apartenența la două asociații profesionale, Corpul Experților Contabili și a Contabililor Autorizați din România și membru al Sindicatului Universității ”Vasile Alecsandri” din Bacău.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacău

To Top