Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Ionel FLOROIU, deputat PSD de BACĂU

IONEL FLOROIU 1 - Moldova Invest

Bacău

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Ionel FLOROIU, deputat PSD de BACĂU

O analiză Moldova Invest: Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?“

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Grupul AGRICOLA din Bacău, investiția de 40 milioane de euro într-o nouă fabrică de preparate gata de consum

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!


DEPUTAT PSD DE BACĂU: IONEL FLOROIU

Ionel Floroiu - Moldova Invest

Potrivit ultimei declarațiide avere, Ionel Floroiu deține trei terenuri în intravilanul municipiului Bacău. Din 1995 este proprietar al unei cote de 33% dintr-un teren de 923 de metri pătrați, în 2006 cumpără 1800 de metri pătrați iar în 2007, încă 1000 de metri pătrați.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Președintele CJ Bacău Valentin Ivancea a anunțat finalizarea modernizării școlii din satul Dealu Morii. Valoarea proiectului se ridică la 8 milioane de lei

Tot în municipiul Bacău are și două imobile: o casă de locuit de 79 de metri pătrați, cumpărată în 2007 și o cotă parte de 33% dintr-un imobil de 400 de metri pătrați, care au destinația de spații comerciale și de producție.

Ionel FLOROIU este proprietarul unui autoturism MERCEDES, fabricat în 2017.

În conturile bancare, deputatul băcăuan are aproximativ 64 de mii de lei. În 2013, s-a împrumutat de la CEC Bank cu suma de 40 de mii de lei, credit care se stinge în 2030.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea a semnat contractul de reabilitare a „Casei Vasile Alecsandri”, proiect în valoare de 3,3 milioane lei

Deputatul PSD Ionel FLOROIU a câștigat În ultimul an 131 400 de lei de la Camera Deputaților și 26400 pensie de ofițer MAI iar soția, 66885 de lei din activități de contabilitate.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacău

To Top