Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Lucian BOGDĂNEL, prefectul județului BACĂU

LUCIAN BOGDANEL 1 - Moldova Invest

Bacău

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Lucian BOGDĂNEL, prefectul județului BACĂU

      O analiză Moldova Invest: Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?“

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Care va fi evoluția economiei României în 2024? O radiografie completă

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!


                     PREFECTUL JUDEȚULUI BACĂU: LUCIAN BOGDĂNEL

Lucian Bogdanel - Moldova Invest

 

Lucian Bogdănel, prefectul județului Bacău, cu susținerea Partidului Social Democrat, se află la prima declarație de avere.

Potrivit CV-ului, a fost jurnalist, director editorial la un ziar local, a coordonat Autoritatea Urbană a Municipiului Bacău și a fost președintele  Grupului de Acțiune Locală (GAL) „Inovare și Dezvoltare Durabilă” Bacău.

Moldova Invest îți recomandă și ...   CJ Neamț a alocat 4,5 milioane lei pentru proiectele dedicate sportului

Din octombrie 2019, până în ianuarie 2022, când a ajuns prefect, a fost asistent local la cabinetul europarlamentarului Dragoș Benea.

Lucian Bogdănel nu deține terenuri sau imobile. În declarația de avere este menționat apartamentul primit moștenire de soție, în 2018, în suprafață de 39,2 metri pătrați.

Totodată, prefectul Bacăului nu are autoturisme, active financiare, bani în conturi, bijuterii sau bunuri de valoare. În ultima campanie electorală a împrumutat PSD Bacău cu suma de 53422 de lei iar suma i-a fost restituită în aprilie 2021.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Bogdan Popescu a demisionat din funcția de director general al Tarom. Este al 16-lea director care pleacă în 11 ani de management privat

Prefectul Lucian-Gabriel Bogdănel a câștigat, în 2021, de la cabinetul europarlamentarului băcăuan suma de 102 mii de lei iar soția, care este cadru didactic la Colegiul Național ”Vasile Alecsandri”, suma de 39393 de lei.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacău

To Top