Connect with us

Președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea, anunță investiții de 2 milioane de euro în INFRASTRUCTURA RUTIERĂ

8 3 - Moldova Invest

Bacău

Președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea, anunță investiții de 2 milioane de euro în INFRASTRUCTURA RUTIERĂ

Președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea, a anunțat că zona pitorească Seaca beneficiază de un nou drum către DN 12A, rezultat al unei investiții de aproximativ 2 milioane euro, finanțată de Consiliul Județean și Consiliul Local Dofteana

„Punem în valoare pitorescul sat Seaca, din comuna Dofteana, şi mirificele împrejurimi prin punerea în circulație a drumului ce leagă Seaca de drumul național (DN 12A), urmare a unei investiții de aprox. 2 milioane euro finanțate de Consiliul Județean în parteneriat cu Consiliul Local Dofteana.

8 2 - Moldova Invest
 Obiectivul de investiții, în lungime de peste 2 km, facilitează conexiunea rutieră cu un drum important din județ şi, totodată, creşte potențialul zonei mai ales din perspectiva dezvoltării turistice (dar nu numai!).
4 4 - Moldova Invest
2 2 - Moldova Invest

De asemenea, prin proiectul derulat de Apele Române Siret, pe o lungime de aproximativ 1500 ml s-au executat lucrări de recalibrare a albiei râului Trotuș şi consolidare a malurilor, prin realizarea de gabioane pe mai mult de 800 de metri liniari.

9 - Moldova Invest
70 de gospodării de pe malurile a două cursuri de apă – Trotuş & Dofteana – sunt de acum protejate în eventualitatea producerii de inundații.
10 2 - Moldova Invest
 Dofteana este o comunitate portdrapel în județul Bacău şi mă bucur că aportul CJ în dezvoltarea acestei unități administrativ-teritoriale este unul determinat şi, mai ales, concret sub aspectul rezultatelor!”, a transmis președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea.
7 - Moldova Invest

Moldova Invest îți recomandă și ...   Cel puțin două loturi ale Autostrăzii Moldovei A7 ar putea fi deschise în 2024


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacău

To Top