Connect with us

Președintele CJ Bacău, Valentin IVANCEA, anunță o investiție de 6 milioane lei pentru lucrările de la Catedrala “Înălțarea Domnului”

ivancea bacau catedrala - Moldova Invest

Bacău

Președintele CJ Bacău, Valentin IVANCEA, anunță o investiție de 6 milioane lei pentru lucrările de la Catedrala “Înălțarea Domnului”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Guvernul României a alocat 6 milioane lei pentru lucrările de la Catedrala ‘Înălțarea Domnului’. Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, subliniază importanța acestei investiții nu doar pentru infrastructura religioasă, ci și pentru dezvoltarea locală

“Împărtăşesc cu voi o veste foarte bună pentru Bacău: la începutul lunii mai, Guvernul României, condus de premierul Marcel Ciolacu, a alocat 6 milioane lei pentru lucrările de la Catedrala “Înălțarea Domnului”!
Este un sprijin financiar consistent, venit din partea unui Guvern care construieşte şi spitale regionale sau locale cu fonduri europene din PNRR, inclusiv la Bacău, dar în acelaşi timp susține şi cultele & credința creştină, greu- încercate în pandemie prin măsuri când arbitrare, când discreționare venite din partea unor politicieni fără niciun Dumnezeu.
Mă bucur că lucrările de la Catedrala Băcăuanilor, acest far al credinței care luminează municipiul Bacău, beneficiază de un substanțial suport guvernamental. Fără sănătate, educație şi credință nicio comunitate locală nu poate aspira la un viitor, iar alături de Guvernul condus de Marcel Ciolacu urmărim consolidarea acestor piloni de dezvoltare”, a precizat președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea.

Moldova Invest îți recomandă și ...   PROGRES pe șantierul Autostrăzii A7, Bacău – Pașcani


Continue Reading
You may also like...

OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacău

To Top