Connect with us

Proiect de dezvoltare urbană de 4 milioane de lei se apropie de finalizare, într-o localitate băcăuană

asfaltari drumuri - Moldova Invest

Bacău

Proiect de dezvoltare urbană de 4 milioane de lei se apropie de finalizare, într-o localitate băcăuană

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Dezvoltarea urbană comunei Târgu Trotuș a atins un nou punct de referință, cu un proiect de asfaltare în valoare de 4 milioane de lei, care este aproape de finalizare

Președintele Consiliului Județean, Valentin Ivancea, a explicat progresele semnificative realizate în lucrările de infrastructură, subliniind eforturile depuse de administrația locală și dedicarea primarului Cătălin Sabău în transformarea comunei într-un centru modern și bine conectat.

Proiectul de reabilitare a șase străzi principale – str. Mihai Eminescu, str. Alexandru Ioan Cuza, str. Primar Ghiță Cernea, str. Alexandru cel Bun, str. Prof. Nica Romulus și str. George Bacovia – Prundișor, a fost finanțat din bugetul local și a avut ca obiectiv îmbunătățirea infrastructurii rutiere din Târgu Trotuș.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Athletic Park Bacău, proiect în valoare de 14,5 milioane euro, ar putea primi sprijin financiar european!

În cadrul acestui proiect, lucrările de asfaltare au intrat în faza finală de implementare, iar al doilea strat de asfalt este în curs de turnare pe străzile menționate.

Președintele CJ, Valentin Ivancea, a subliniat: “Vizitând frecvent șantierul, am avut oportunitatea de a observa evoluția lucrărilor în diverse stadii, dar mai important, am avut plăcerea de a interacționa cu primari dedicati, care pun faptele înaintea vorbelor.”

Moldova Invest îți recomandă și ...   Aeroportul Bacau: Peste 100.000 de pasageri de la începutul acestui an


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacău

To Top