Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Valentin PALEA, administratorul public al județului BACĂU

VALENTIN PALEA 1 - Moldova Invest

Bacău

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Valentin PALEA, administratorul public al județului BACĂU

O analiză Moldova Invest: Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?“

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Investițiile de 14 milioane de euro destinate consolidării securității Aeroportului Bacău au fost FINALIZATE cu succes

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!


ADMINISTRATORUL PUBLIC AL JUDEȚULUI BACĂU: VALENTIN PALEA

Valentin Palea - Moldova Invest

Și administratorul public al județului Bacău, Valentin PALEA, și-a actualizat declarația de avere și interese, în termen, pentru ultimul an.

Valentin PALEA și soția Ana Carina, care este medic în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bacău au un teren de 915 metri în localitatea Podiș și un spațiu comercial de 54 de metri pătrați în municipiul Bacău, ambele achiziționate în 2020. Și autoturismul Nissan Leaf a fost cumpărat tot în urmă cu doi ani.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Președintele CJ Bacău Valentin Ivancea a semnat contractul pentru reabilitarea Complexului Muzeal „Iulian Antonescu”

Administratorul public al județului Bacău deține mai multe plasamente financiare. Are aproximativ 130 mii de lei, în fonduri de pensii și aproximativ 250 de mii de lei, în conturi.

Familia Palea deține și firma Smartdent SRL din Bacău, care oferă servicii stomatologice. Administratorul declară și un împrumut contractat în 2019, scadent în 2024, de la Doina Doboș, în valoare de 200 de mii de euro.

În 2021, veniturile familiei administratorului județului Bacău s-au compus din: 177 044 de lei (salarii Consiliul Județean Bacău), 226 113 de lei (salarii SJU Bacău), 2568 de lei (alocație pentru copilul minor) și 18 mii de lei dividente Smartdent Bacău.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea a semnat contractul de reabilitare a „Casei Vasile Alecsandri”, proiect în valoare de 3,3 milioane lei


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacău

To Top