Connect with us

Consiliul Județean Botoșani instalează marcaje noi pe drumurile județene, pentru siguranța circulației

Marcaje drumuri judetene 2024 1 - Moldova Invest

Botoșani

Consiliul Județean Botoșani instalează marcaje noi pe drumurile județene, pentru siguranța circulației

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Consiliul Județean Botoșani, prin Direcția Județeană de Drumuri și Poduri, a demarat programul anual de realizare a marcajelor rutiere pe drumurile aflate în administrare, vizând sectoare ce însumează peste 150 de kilometri

Această inițiativă face parte din eforturile continue de modernizare a infrastructurii rutiere, esențială pentru siguranța circulației.

“Și în acest an, pe sectoarele importante de drum județean, marcajele vor fi făcute atât axial, cât și longitudinal, pentru delimitarea exterioară a părții carosabile. Vom extinde acest tip de marcaj și la alte sectoare de drum. Marcajele axiale și pentru delimitarea părții exterioare a drumurilor vor fi executate și pe drumurile județene modernizate pe care le vom recepționa în perioada următoare,” a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Ce comună din Botoșani va fi transformată în stațiune balneară? Ministrul Economiei a făcut anunțul!

Primele drumuri care au beneficiat de aceste marcaje în această vară sunt cele cu circulație intensă, respectiv DJ 208C, Lebăda – Orășeni Deal – Vorona – Joldești (22 km); DJ 208I, Joldești – Tudora – limită județ Suceava (10 km) și DJ 282B, Flămânzi – Prăjeni – limită județ Iași (15 km). De asemenea, în această vară se vor realiza marcaje și pe drumurile pe care s-au turnat și se toarnă covoare asfaltice noi.

Moldova Invest îți recomandă și ...   A fost aprobată modernizarea Grădinii de Vară a Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani. Valoarea lucrărilor este estimată la 11 milioane de lei

„Vom reface marcajele rutiere pe cât mai multe sectoare de drum, pentru că ne dorim o circulație în siguranță. Fără o infrastructură rutieră bună, nu putem vorbi de dezvoltare,” a concluzionat Doina Federovici.


Continue Reading
You may also like...

OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botoșani

To Top