Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Costel ŞOPTICĂ, deputat PNL BOTOŞANI

costel soptica - Moldova Invest

Botoșani

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Costel ŞOPTICĂ, deputat PNL BOTOŞANI

O analiză Moldova Invest: “Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?“

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!

Moldova Invest îți recomandă și ...   Expoziția „Fabricat în Moldova”, platformă de discuții pentru afaceriștii din regiunea de Nord-Est a României

DEPUTAT PNL BOTOŞANI: COSTEL ŞOPTICĂ

Deputatul PNL de Botoşani Costel Şoptică este unul dintre parlamentarii care au o avere destul de “discretă”.

El a declarat că deţine un teren intravilan în Botoşani, cumpărat în 2009, în suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi.

A mai declarat o casă de locuit, tot în Botoşani, dobândită tot prin contract de vânzare-cumpărare şi tot în 2009 în suprafaţă de 260 de metri pătraţi.

Nu a declarat că ar avea autovehicule, nici bijuterii sau obiecte de artă cu o valoare însumată de peste 5.000 de euro şi nici conturi sau depozite bancare care să depăşească această valoare.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Creșterea economică a României, ”parțial artificială”. Fără asistență externă, PIB-ul s-ar contracta cu 3%, demonstrează profesorul Bogdan Glăvan

În schimb, apare o menţiune la rubrica plasamente, investiţii directe şi împrumuturi acordate, dacă valoarea de piaţă însumată a tuturor acestora depăşeşte 5.000 de euro.

Este vorba despre acţiunile deţinute la SC General TopCom SRL, în număr de 37.086 şi cu o valoare de 370.860 de lei.

soptica plasamente - Moldova Invest

De remarcat şi faptul că Costel Şoptică nu a menţionat că ar avea credite, iar la venituri a trecut indemnizaţia de deputat, în cuantum de 136.622 lei.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Investiții de peste 20 de miliarde de euro în infrastructura de transport din România până în 2030

În declaraţia de interese a fost trecută calitatea de asociat la societatea menţionată, SC General TopCom SRL, dar şi cea de preşedinte la AJVPS, filiala Botoşani. Pe plan politic, e trecută funcţia de preşedinte al filialei Botoşani a Partidului Naţional Liberal.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botoșani

To Top