Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Vasile Cristian ACHIȚEI, senator PNL BOTOȘANI

VASILE ACHITEI - Moldova Invest

Botoșani

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Vasile Cristian ACHIȚEI, senator PNL BOTOȘANI

O analiză Moldova Invest: Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?“

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!

Moldova Invest îți recomandă și ...   România își consolidează poziția a doua între exportatorii de cereale din Europa. Competiție strânsă cu Rusia pentru piața egipteană și saudită

SENATOR PNL DE BOTOȘANI: VASILE CRISTIAN ACHIȚEI

achitei bt 1 - Moldova Invest

Senatorul PNL de Botoşani Vasile Cristian Achiţei a declarat că deţine două terenuri ambele dobândite în 2006 şi din pentru ambele e proprietar pe o cotă de ½. Primul e un teren agricol de 1,6 hectare în localitatea Mihălăşeni din judeţul Botoşani, iar al doilea intravilan, de 54 de metri pătraţi, în Botoşani.

Ca imobile, a declarat un apartament dobândit în 1996, în suprafaţă de 67 de metri pătraţi, în Botoşani, şi un alt imobil, în suprafaţă de 34 de metri pătraţi, tot în Botoşani, dobândit în 2006. Din ambele deţine o cotă de ½.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Peste 1 milion de euro pentru modernizarea Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani

Surprinzător, nu are niciun autoturism în proprietate, dar are la două fonduri de investiţii (inclusiv pensii private sau alte sisteme de acumulare) suma de 138.191,4 lei.

achitei fara masina - Moldova Invest

Are şi un credit, la BRD GSC Botoşani, contractat în 2006 şi scadent în 2026, în valoare de 110.000 lei. La venituri, se pare că îl depăşeşte soţia. El a declarat venitul din indemnizaţia de senator de 134.025 lei.

Soţia, Carmen Achiţei, ca director economic la LOCATIVA SA Botoşani a încasat 63.256 lei şi, în plus, ca şi coordonator de activităţi în cadrul proiectului NESSES Start Up Social Nord-Est alţi 47.437 lei. Iar de la cabinetul individual de expert contabil alţi 67.693 lei.

Moldova Invest îți recomandă și ...   BANCA TRANSILVANIA a achiziționat OTP Bank România pentru 347,5 milioane de euro. Banca din Ungaria devine a patra achiziție majoră a BT în ultimul deceniu

În declaraţia de interese, Vasile Cristian Achiţei şi-a trecut funcţiile politice, la judeţ şi municipiu la PNL, dar şi faptul că deţine şase părţi sociale, în valoare de 60 lei, la Financial Benefits Botoşani.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botoșani

To Top