Connect with us

Ministrul Economiei, Radu Oprea, la Botoșani, despre perspectivele de dezvoltare ale județului

IMG 20240605 130456 scaled 1 - Moldova Invest

Botoșani

Ministrul Economiei, Radu Oprea, la Botoșani, despre perspectivele de dezvoltare ale județului

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Radu Oprea, s-a aflat, în această după-amiază, la sediul PSD Botoșani, unde a susținut o conferință de presă

Alături de Doina Federovici, președintele Consiliului Județean și al PSD Botoșani, senatorul Lucian Trufin, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean, și deputatul Marius Budăi, ministrul Oprea a abordat subiecte de interes major pentru județul Botoșani.

Oprea a subliniat că, în ciuda tragediei din Ucraina, conflictul în curs poate reprezenta o oportunitate importantă pentru regiunea Botoșani. Referindu-se la poziționarea județului într-o țară membră NATO și la proximitatea sa față de viitoarea reconstrucție, ministrul a evidențiat potențialul de dezvoltare economică și infrastructurală al zonei, menționând în mod special proiectul Autostrăzii Moldovei.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Contract de 2,15 milioane de lei pentru reabilitarea blocurilor din municipiul Dorohoi

În timpul conferinței, Oprea a menționat că a avut ocazia să inspecteze personal progresul lucrărilor la Autostrada Moldovei în timpul unei deplasări recente prin regiune. El a subliniat că a fost impresionat de ritmul rapid al lucrărilor și a exprimat încrederea în finalizarea acestui proiect vital pentru dezvoltarea infrastructurii regionale.

Ministrul Oprea a adăugat că are o experiență bogată în administrație și politică. A fost prefect de Prahova și ocupă funcția de senator începând din 2012. În plus, el a fost ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat între 2018 și 2019, având în același timp roluri de lider în cadrul grupului parlamentar al Partidului Social Democrat din Senatul României și purtător de cuvânt al partidului.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Proiect eolian de peste 500 de milioane de euro în Botoșani


Continue Reading
You may also like...

OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botoșani

To Top