Connect with us

Modernizarea drumului Botoșani-Ștefănești este în etapa finală de realizare

drum botosani stefanesti viaduct3 768x576 1 - Moldova Invest

Botoșani

Modernizarea drumului Botoșani-Ștefănești este în etapa finală de realizare

Se apropie momentul deschiderii oficiale a viaductului trei de pe drumul național DN 29D Botoșani – Ștefănești. Potrivit informațiilor furnizate de către senatorul Cristian Achiței, una dintre rampele de acces a fost deja finalizată, iar lucrările la a doua rampă sunt în desfășurare

“Viaductul 3, situat la Drislea, va fi gata în foarte scurt timp și va fi deschis traficului. La momentul actual, constructorul a finalizat accesul pe viaduct dinspre Trușești. În plus, rampa de acces dinspre Drislea este pregătită pentru asfaltare.

În ceea ce privește celelalte două viaducte, în prezent se efectuează montarea stâlpilor de iluminat. Pe viaductul 1, de la intrarea în Stăuceni dinspre Botoșani, stâlpii au fost deja montați, iar pe viaductul 2, situat între Stăuceni și Victoria, lucrările de montare sunt în curs de desfășurare.

În zona apropiată intersecției cu drumul spre Șoldănești, constructorul a finalizat caseta de lărgire a părții carosabile pe o lungime de 800 de metri, între km 21+000 – km 21+800.

De asemenea, amenajarea trecerii la nivel cu calea ferată din Trușești a fost finalizată.

Sunt foarte încântat că această investiție extrem de importantă pentru botoșăneni, pe care am promovat-o, susținut-o și am monitorizat-o îndeaproape în calitate de parlamentar, se apropie de finalizare. În cel mai scurt timp, vom avea un drum de calitate între Botoșani și Ștefănești, ceea ce va spori perspectiva unui trafic intens pe axa vest-est, către Republica Moldova, prin județul nostru”, a subliniat senatorul Cristian Achiței.

Moldova Invest îți recomandă și ...   10 milioane de euro investiți în noul ambulatoriu din municipiul Dorohoi


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botoșani

To Top